Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Οδηγική συμπεριφορά: Ένας οδηγός στην Ουαλία το τερμάτισε – Τι είχε στην οροφή (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Οδηγική συμπεριφορά: Ένας οδηγός στην Ουαλία το τερμάτισε – Τι είχε στην οροφή (vid)

Οδηγική συμπεριφορά: Οι δικαστικές Αρχές έκριναν ότι ο 51χρονος θα μπορούσε να είχε προκαλέσει σωματικές βλάβες σε τρίτους και διέταξαν να πληρώσει συνολικό πρόστιμο 195 λιρών.

Οδηγική συμπεριφορά: Αν κι έχουμε συνηθίσει να αποθεώνουμε τους οδηγούς στο εξωτερικό, κατηγορώντας συνεχώς τους Έλληνες για έλλειψη παιδείας στους δρόμους, τα περιστατικά εκτός συνόρων που γίνονται γνωστά, καθόλου λίγα δεν είναι. Το πρόστιμο που επιβλήθηκε σε έναν άνδρα από την πόλη Αμπερίστουϊδ της Ουαλίας είναι από τα πιο δικαιολογημένα.

Ο Glyndwr Wyn Richards από την Σερεντιγιόν καταδικάστηκε στην καταβολή χρηματικού προστίμου ενώ «χρεώθηκαν» και τρεις πόντοι στο δίπλωμά του όταν εντοπίστηκε να οδηγεί το αυτοκίνητό του με ένα… δεύτερο όχημα στην οροφή του. Μάλιστα, σύμφωνα με το BBC ο Richards εθεάθη να οδηγεί στους δρόμους της πόλης μέχρι να φτάσει σε μάντρα αυτοκινήτων για απόσυρση. Οι δικαστικές Αρχές έκριναν ότι ο 51χρονος θα μπορούσε να είχε προκαλέσει σωματικές βλάβες σε τρίτους και διέταξαν να πληρώσει συνολικό πρόστιμο 195 λιρών.

Δείτε τι έκανε ο οδηγός…:
Δείτε ακόμη: 

Ληστεία σε μπαρ: Viral ο πιο… ψύχραιμος (μάλλον) άνθρωπος στον κόσμο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις