Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μητσοτάκης Βερολίνο: Το δηλητηριώδες σχόλιο Τσακαλώτου – Με… “Ωραία Κοιμωμένη”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης Βερολίνο: Το δηλητηριώδες σχόλιο Τσακαλώτου – Με… “Ωραία Κοιμωμένη”

Μητσοτάκης Βερολίνο: «Θυμάμαι ότι, όταν ο κ. Μητσοτάκης στα σποτάκια έλεγε ότι διεκδικούμε χαμηλότερα πλεονάσματα, δεν είχε κάποιον αστερίσκο", λέει ο κ. Τσακαλώτος.

Μητσοτάκης Βερολίνο: Έσταξε δηλητήριο το σχόλιο του Ευκλείδη Τσακαλώτου στο Facebook, για τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Βερολίνο. Ο πρώην υπουργός Οικονομικών επαναφέρει στη δημοσιότητα με το προεκλογικό σποτ της ΝΔ όπου εμφανίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη να μιλά για χαμηλότερα πλεονάσματα στην Ευρώπη.

Όπως υποστηρίζει, οι εξελίξεις επιβεβαιώνουν την εκτίμηση του ΣΥΡΙΖΑ ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πρώτα θα προσπαθήσει να γίνει αξιόπιστος και μετά θα μιλήσει για χαμηλότερα πλεονάσματα. Μάλιστα ο Τσακαλώτος πάει εάν βήμα ακόμα δανειζόμενος πρόσωπα και σενάρια παραμυθιού.

Μητσοτάκης Βερολίνο: Το σχόλιο του Τσακαλώτου

«Σήμερα ο κ. Μητσοτάκης επιβεβαίωσε αυτό που εμείς λέγαμε πριν τις εκλογές ότι θα αποτελέσει το μετεκλογικό αφήγημα της ΝΔ. Ότι πρώτα θα προσπαθήσουν χτίσουν την αξιοπιστία τους και μετά θα θέσουν το θέμα μείωσης των πρωτογενών πλεονασμάτων.

Γιατί όμως θυμάμαι ότι, όταν στα σποτάκια έλεγε ότι διεκδικούμε χαμηλότερα πλεονάσματα (0:30 στο βίντεο), δεν είχε κάποιον αστερίσκο ότι αυτό θα συμβεί μόνο όταν (και αν) βρεθεί ο πρίγκηπας να φιλήσει την ωραία κοιμωμένη για να ξυπνήσει;».

Το σποτάκι της ΝΔ
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις