Ελένη Φουρέιρα μαγιό: Το Instagram… αναστενάζει – Τι σχολίασε η Δούκισσα Νομικού

LIFESTYLE

Ελένη Φουρέιρα μαγιό: Το Instagram… αναστενάζει – Τι σχολίασε η Δούκισσα Νομικού

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Ελένη Φουρέιρα μαγιό: Η μελαχρινή τραγουδίστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σέξι φωτογραφίες ξανά, ωστόσο μία, παραλίγο να το "ρίξει".

27.08.2019 | 08:54

Ελένη Φουρέιρα μαγιό: Η Ελένη Φουρέιρα ανεβάζει πολύ συχνά φωτογραφικό υλικό στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κι η αλήθεια είναι ότι δύσκολα θα πεις ότι σε κάποια δεν είναι σέξι. Τα μαγιό που επιλέγει τονίζουν κι αναδεικνύουν άψογα το εκπληκτικό της κορμί και κάθε φορά που απαθανατίζεται με κάποιο οι followers της στο προφίλ της παραληρούν και δε σταματούν τα likes και τα σχόλια θαυμασμού. Η τελευταία της ανάρτηση δεν ξέφυγε από τα όσα μας έχει συνηθίσει κι η πόζα με το μικροσκοπικό μαγιό ήταν τόσο hot που έκανε μέχρι και τη Δούκισσα να αφήσει το δικό της σχόλιο.

Αν υπάρχει μια γυναίκα που ξέρει τι είναι σέξι, είναι σίγουρα η πρώην Σταρ Ελλάς Δούκισσα Νομικού, η οποία και δεν κρατήθηκε να μην σχολιάσει την φωτογραφία της Ελένης Φουρέιρα. Με μια και μόνο λέξη, η παρουσιάστρια του So You think you can dance τα είπε όλα. Η Δούκισσα έγραψε πλάι στη φωτογραφία της τραγουδίστριας: «Σοκ». Δούκισσα Νομικού και Ελένη Φουρέιρα γνωρίζονται πολύ καλά καθώς συνεργάστηκαν πριν από δύο σεζόν στον ΑΝΤ1, όταν η πρώτη παρουσίαζε και η δεύτερη είχε ρόλο κριτή στο So You Think You Can Dance.

Ελένη Φουρέιρα Instagram: Θα γίνει ξανά θεία

Η εκρηκτική τραγουδίστρια εκτός από την επαγγελματική ευτυχία βιώνει και την οικογενειακή, καθώς θα γίνει για δεύτερη φορά θεία. Συγκεκριμένα, η ίδια έχει δύο αδελφές την Μαργαρίτα και την Ιωάννα.

Η Ιωάννα που παντρεύτηκε πριν τέσσερα χρόνια ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της, όπως αποκάλυψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Έτσι λοιπόν, η Ελένη Φουρέιρα ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το δεύτερο ανιψάκι της.

Οι τρεις αδελφές μαζί στον γάμο της Ιωάννας

Η φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού με μαγιό στο Instagram – Και εδώ… σοκ!

Η Δούκισσα Νομικού διανύει τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης στο δεύτερο παιδί της. Το μοντέλο ωστόσο συνεχίζει να είναι ιδιαίτερα ενεργό στο διαδίκτυο και πολύ πρόσφατα ανάρτησε και εκείνη τις δικές τις φωτογραφίες με μαγιό και φουσκωμένη κοιλίτσα.

Exit mobile version