Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ντιλέτα Λεότα: Η τηλεπαρουσιάστρια που χάζεψε τους παίκτες της Νάπολι
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ντιλέτα Λεότα: Η τηλεπαρουσιάστρια που χάζεψε τους παίκτες της Νάπολι

Ντιλέτα Λεότα: Η ξανθιά ρεπόρτερ της ιταλικής τηλεόρασης αναστάτωσε με το πέρασμά της τον πάγκο της Νάπολι στο ματς με τη Φιορεντίνα

Ντιλέτα Λεότα: Λίγες και εκλεκτές είναι οι γυναίκες ρεπόρτερ που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο στην Ιταλία. Τον τελευταίο καιρό η 28χρονη Ντιλέτα Λεότα έχει κερδίσει τα βλέμματα είτε με τις εκπομπές που κάνει στην τηλεόραση είτε με τις φωτογραφίες και τα βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο με την ίδια πρωταγωνίστρια. Τελευταία… θύματα της σέξι Ιταλίδας ήταν οι παίκτες της Νάπολι, οι οποίοι σε κάποιο αγώνα στο «Σαν Πάολο» κατά την προετοιμασία της ομάδας την είδαν να περνάει από μπροστά τους. Επόμενο ήταν να μείνουν με το στόμα ανοιχτό.

Η Λεότα ασχολείται αρκετά χρόνια με το αθλητικό ρεπορτάζ. Η αλήθεια είναι ότι όταν μιλάει για μπάλα στο «Sky Sports» δεν μπορεί κανείς να πάρει τα μάτια του από πάνω της. Δεν έχει περάσει καιρός που έγινε χαμός στο διαδίκτυο με κάποιες γυμνές φωτογραφίες της, με την ίδια να καταγγέλλει ότι άγνωστοι χάκαραν τα προσωπικά της στοιχεία στο Ίντερνετ. Η Λεότα έγινε πάλι το πρόσωπο της ημέρας πριν από λίγο καιρό, όταν πέρασε μπροστά από τον πάγκο της Νάπολι σαν να έκανε πασαρέλα μπροστά από τους αναπληρωματικούς παίκτες.

https://www.instagram.com/p/B1oiNEBDMfj/?utm_source=ig_embed

Κανείς δεν βλέπει μπάλα

Βέβαια, όπου εμφανίζεται η εκρηκτική Λεότα κάνει τους άντρες να ξεχνούν το όνομά τους. Σταματάνε να βλέπουν ακόμη και ποδόσφαιρο στη θέα της, με συνέπεια να μην έχει τέτοιου είδους προβλήματα η ίδια με όσους συναναστρέφεται. Κανείς δεν θα προτιμήσει το ποδόσφαιρο, προκειμένου να είναι μαζί της. Οι πληροφορίες λένε ότι ο Αντρέι Σεβτσένκο… παραμιλούσε, όταν χρειάστηκε να συνεργαστούν σε κάποια τηλεοπτική εκπομπή, ενώ παρόμοια ήταν τα αποτελέσματα και με άλλους πρώην και νυν ποδοσφαιριστές. Οι φωτογραφίες που ακολουθούν, επιβεβαιώνουν του λόγου το αληθές.

https://www.instagram.com/p/B1ZcdRDo2Fq/

https://www.instagram.com/p/BmoQEafgJIx/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BkswxMXgLnJ/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BkGpSnvgBfa/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/Bdo3RknhRQT/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BazIN8VnHAh/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BaZn2ttnEXC/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BXlKbb1hjGJ/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BaZWIudHhii/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/B0xnnvyAar6/

https://www.instagram.com/p/B0qSDH5gl2l/

https://www.instagram.com/p/BvGsIX7AYSC/

https://www.instagram.com/p/BwICc51ga2E/

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις