Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ρένα Δούρου FY: Το αινιγματικό “Δεν με θέλουν” στο Instagram
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ρένα Δούρου FY: Το αινιγματικό “Δεν με θέλουν” στο Instagram

Ρένα Δούρου FY: Ρένα Δούρου αποφάσισε να απαντήσει στους επικριτές της με έναν ασυνήθιστο τρόπο μέσα από το Instagram.

Ρένα Δούρου FY: Με μια αινιγματική ανάρτηση, η απερχόμενη Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου παρέθεσε στίχους Έλληνα ράπερ στο Instagram. Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ανέβασε μια φωτογραφία της στον λογαριασμό του Instagram και πλάι σημείωσε μερικούς από τους στίχους του FY, ενός αρκετά δημοφιλούς ράπερ. Όπως το έχει πει και ο FY, λέει η Ρένα Δούρου και βάζει μερικούς από τους στίχους του ράπερ. «Δε με θέλουν με Balmain, Δε με θέλουν στα top ten, Δε με θέλουν με Givenchy, Έχω το νερό στη ζέστη, Έχω αλήθεια για τον ψεύτη».

Το τραγούδι του ράπερ FY, είναι ένα από τα πιο δημοφιλή τον τελευταίο χρόνο μεταξύ των πιο νέων ακροατών και έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 17 εκατ. views στο YouTube. Ο ράπερ είχε εμφανιστεί πλάι στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο MadWalk την περασμένη άνοιξη και ερμήνευσαν μαζί το τραγούδι, ενώ τον είδαμε και σε ένα μέντλεϊ ραπ τραγουδιών στα μουσικά βραβεία MAD τον Ιούνιο.

Εντός η εκτός το μήνυμα;

Εκείνο που δεν διευκρινίζεται είναι σε ποιον απευθύνει τους στίχους του ράπερ, η Ρένα Δούρου που στα τέλη του μήνα θα αποχωρήσει από την Περιφέρεια Αττικής. Μετά τις εθνικές εκλογές πάντως, η Ρένα Δούρου είχε εμφανιστεί επικριτική για όσους στο κόμμα ανακουφίστηκαν με το 31,5% του ΣΥΡΙΖΑ. Μια ματιά στα σχόλια των χρηστών στο Instagram πάντως δείχνει πως υπάρχουν ακόμη πολλοί που της χρεώνουν ολιγωρία στην διαχείριση της πυρκαγιάς στο Μάτι…

Το τραγούδι «Δε με θέλουν»

«Τρώω corn flakes μ’ ανθρώπους (ανθρώπους)
Πρέπει να μάθετε τρόπους (πρέπει)
Πρέπει να κάνετε focus (wow)
Θέλω το check μου με bonus (check)
Ortiz τους βλέπω ίδιους (what?)
Στην άμμο σαν να βλέπω κόκκους
Raf Simons με ψηλώνουν δύο πόντους»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις