Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κυρίτσης – Μάτι: Ντροπιαστικές ειρωνείες για το οικόπεδο και τους εγκαυματίες (vid)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυρίτσης – Μάτι: Ντροπιαστικές ειρωνείες για το οικόπεδο και τους εγκαυματίες (vid)

Κυρίτσης - Μάτι: Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κυρίτσης με μία ακόμη ντροπιαστική δήλωση απέδειξε για ποιον λόγο οι ψηφοφόροι του κόμματους του γύρισαν την… πλάτη.

Κυρίτσης – Μάτι: Με εξοργιστική ειρωνεία αντιμετώπισε τον καθαρισμό του οικοπέδου στο Μάτι από τα επικίνδυνα για την υγεία φερτά υλικά ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κυρίτσης. «Καθαρίστηκε ένα οικόπεδο με κλαδιά», «πήγε ο πρωθυπουργός να πάρει τα credits», ήταν μερικές μόνο από τις εκφράσεις του κυρίου Κυρίτση. Υπενθυμίζεται πως ο κ. Κυρίσης δεν κατάφερε να επανεκλεγεί στις πρόσφατες εκλογές και επέστρεψε στην εργασία του στην κομματική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ «Αυγή».

«Μου έκανε κι εμένα εντύπωση ότι επί 20 λεπτά, μιλούσε ο πρωθυπουργός σε ζωντανή σύνδεση για το ότι καθαρίστηκε ένα οικόπεδο από ξερά κλαδιά, μεγάλη επιτυχία της κυβέρνησης, πολλά συγχαρητήρια, εξαιρετικά σημαντικό», συνέχισε την ειρωνική αντιμετώπιση ο κύριος Κυρίτσης, μιλώντας στον ΣΚΑΙ. Οι ειρωνείες του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ πάντως συνεχίστηκαν και στο θέμα της αποζημίωσης των φαρμάκων των εγκαυματιών από τον ΕΟΠΥΥ.

Κυρίτσης – Μάτι: Ειρωνείες και για τους εγκαυματίες

Ο κ. Κυρίτσης ο οποίος στο παρελθόν στην προσπάθειά του να απενοχοποιήσει τις επιθέσεις αντιεξουσιαστών με μολότοφ είχε πει πως «δεν θυμάμαι να έχουν υπάρξει νεκροί από μολότοφ τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα» ξεχνώντας προφανώς τα θύματα της Marfin, έφτασε στο σημείο σήμερα, Παρασκευή,  να βάλει στο… κάδρο με τις ειρωνικές του αναφορές ακόμη και τους εγκαυματίες στο Μάτι. Ανθρώπους δηλαδή που έχουν ζήσει και ζουν τον δικό τους Γολγοθά, χωρίς την βοήθεια που θα έπρεπε να προσφέρει μία σύγχρονη χώρα.

Ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενος στο θέμα των αποζημιώσεων  των φαρμάκων των εγκαυματιών από τον ΕΟΠΥΥ και τις ελλείψεις που υπήρξαν τόνισε. «Δεν ισχύει. Όλα τα έξοδα των εγκαυματιών καλύφθηκαν κανονικά από το κράτος, από τον ΕΟΠΥΥ». Ερωτηθείς για κάποιες κρέμες που δεν καλυπτόντουσαν σημείωσε στο γνωστό του ύφος. «Υπήρχαν ορισμένες κρέμες που δεν συνταγογραφούνταν. Τώρα θα δοθούν και αυτά. Πολλά συγχαρητήρια στην κυβέρνηση που θα δώσει και τις κρέμες…», είπε αφήνοντας άναυδους όσους ήταν στο πάνελ.

Βίντεο: Ο Γιώργος Κυρίτσης στον ΣΚΑΙ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις