Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Δήμητρα Λιάνη μαγιό: Mε μικροσκοπικό μπικίνι στη Ρόδο
LIFESTYLE

Δήμητρα Λιάνη μαγιό: Mε μικροσκοπικό μπικίνι στη Ρόδο

Δήμητρα Λιάνη μαγιό: Ο φωτογραφικός απαθανάτισε την Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου σε παραλία της Ρόδου με ένα μπικίνι, σε μέγεθος που έμοιαζε...extra small.

Δήμητρα Λιάνη μαγιό: Τις διακοπές της στη Ρόδο απολαμβάνει αυτές τις ημέρες η Δήμητρα Λιάνη – Παπανδρέου. Η Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου, θέλησε να χαλαρώσει για λίγες ημέρες μακριά από την πρωτεύουσα και επέλεξε το νησί των Δωδεκανήσων για τις διακοπές της. Η εμφάνισή της δεν πέρασε και αυτή τη φορά απαρατήρητη. Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σε παραλία της Ρόδου με ένα μπικίνι, σε μέγεθος που έμοιαζε extra small.

Η τελευταία σύζυγος του Ανδρέα Παπανδρέου, έχει παραδεχτεί ότι έκανε μπότοξ, γιατί βοηθάει τη γυναίκα να νιώσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. «Μου αρέσουν οι άνθρωποι που μεγαλώνουν ωραία και όχι με υπερβολές. Μου αρέσουν οι επεμβάσεις σε πολύ διακριτικό σημείο. Δεν κάνω εγχειρήσεις ή lifting αλλά κάνω botox. Νομίζω ότι βοηθά λιγάκι», δήλωνε στο Star.

Αυτές τις ημέρες η Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου απολαμβάνει βουτιές στη θάλασσα με ένα μαγιό μικροσκοπικού μεγέθους. Όπως φαίνεται συγκεκριμένα στη φωτογραφία που δημοσίευσε το newpost.gr, η 64χρονη Δήμητρα Λιάνη κάνει τις βουτιές της στα γαλανά νερά του νοτιοανατολικού Αιγαίου φορώντας ένα μαγιό σε πράσινο χρώμα και έχοντας πιασμένα τα μαλλιά της κότσο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις