Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Φονικό Χρυσούπολη: Πατέρας δύο κοριτσιών το θύμα – “Έφαγα και τους δύο” (vid)
ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟ ΘΥΜΑ

Φονικό Χρυσούπολη: Πατέρας δύο κοριτσιών το θύμα – “Έφαγα και τους δύο” (vid)

Φονικό Χρυσούπολη: Λεπτομέρειες για τη διπλή δολοφονία στην Χρυσούπολη της Καβάλας βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας.

Φονικό Χρυσούπολη: Λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Πέμπτης σημειώθηκε το διπλό έγκλημα στην Χρυσούπολη της Καβάλας, όπου ένας άντρας πυροβόλησε και σκότωσε έναν γείτονά του και την μητέρα του, για ασήμαντη αφορμή. Το βράδυ της Πέμπτης, η 67χρονη γυναίκα που βρήκε τραγικό τέλος, είχε βγει από το σπίτι της για να πετάξει τα σκουπίδια, όταν διαπληκτίστηκε με τον 42χρονο δράστη. Στη συνέχεια η μητέρα, μαζί με τον γιο της, αποφάσισαν να πάνε στο σπίτι του γείτονά τους για να ζητήσουν τον λόγο, όταν και σημειώθηκε το έγκλημα.

Ο 42χρονος δράστης, πυροβόλησε με την κυνηγετική του καραμπίνα αρχικά τον συνομήλικο γείτονά του, όταν αυτός εισήλθε στην αυλή της οικίας του. Στη συνέχεια έστρεψε το όπλο προς την 67χρονη, η οποία παρακολουθούσε λίγο πιο πέρα, και την πυροβόλησε, τραυματίζοντάς την θανάσιμα. Μάλιστα, πάνω στην ένταση της στιγμής, ο φερόμενος ως δράστης, επίσης 42 ετών, φέρεται να πυροβόλησε άλλους δύο γείτονες, που βγήκαν από τα σπίτια τους, για να δουν τι συνέβαινε. Ο δράστης εργαζόταν στον Δήμο Νέστου. Η κηδεία των θυμάτων θα πραγματοποιηθεί στις 18:00.

Φονικό Χρυσούπολη: Έγκλημα για ασήμαντη αφορμή

Φονικό Χρυσούπολη: «Έφαγα τους δύο, πάω στην Αστυνομία και θα γυρίσω να φάω κι εσένα»

Όπως λέει περίοικος στο τοπικό τηλεοπτικό κανάλι Center TV, λίγο μετά το έγκλημα, ο δράστης μπήκε στο αυτοκίνητό του και σταμάτησε λίγο παρακάτω σε καφετέρια που βρίσκονταν κόσμος. Εκεί τους είπε: «Έφαγα τους δύο, πάω στην Αστυνομία και θα γυρίσω να φάω κι εσένα».

«Είχε πρόβλημα το παιδί. Ενοχλούσε όλες τις γυναίκες με λόγια και μορφασμούς. Και τη δικιά μου την γυναίκα την ενόχλησε» λέει ένας κάτοικος και συνεχίζει: «Σήμερα πανικοβλήθηκαν όλοι και κρύφτηκαν μέσα στα σπίτια, μέχρι να είναι σίγουροι ότι τον πιάσανε. Αυτός παραδόθηκε ο ίδιος. Τους είπε: Τους έφαγα και τους δύο»!

Φονικό Χρυσούπολη: «Είναι πολύ καλές οικογένειες»

Σοκαρισμένος από τα όσα συνέβησαν, μίλησε στο newsit.gr ο δήμαρχος Νέστου, Βαγγέλης Τσομπανόπουλος. «Άδικα έγινε. Ήταν δύο πολύ ήσυχες οικογένειες. Είχε δουλέψει στο Δήμο σαν υπάλληλος καθαριότητας. Το ήξερα το παιδί, από μια οικογένεια ήσυχη. Βιοπαλαιστές… Ήταν άδικο γιατί και το θύμα, είναι πατέρας δύο παιδιών μικρών… Είναι πολύ καλές οικογένειες και γείτονες. Δηλαδή θα μπορούσαν να είχαν λύσει τις διαφορές τους, διαφορετικά… Άδικα χάθηκαν οι άνθρωποι».

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίζεται δικογραφία για ανθρωποκτονία και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Φονικό Χρυσούπολη: Βιοπαλαιστής ο δράστης, λέει ο δήμαρχος

Ο δήμαρχος Νέστου Βαγγέλης Τσομπανόπουλος, ο οποίος γνώριζε πολύ καλά το 42χρονο θύμα αλλά και τον δράστη, μίλησε και στο protothema.

«Σοκαριστήκαμε όλοι μόλις μάθαμε για το διπλό φονικό γιατί ο δήμος μας δεν είναι συνηθισμένος σε τέτοιου είδους γεγονότα. Ο άτυχος Σ.Σ. ήταν πατέρας δυο ανήλικων κοριτσιών, ένας πολύ καλός οικογενειάρχης που μόνο καλά λόγια έχουμε να πούμε για αυτό το παλικάρι, που τόσο άδικα έφυγε από τη ζωή. Τον γνώριζα γιατί η σύζυγός μου είναι δασκάλα στο Δημοτικό Σχολείο που πηγαίνουν τα κοριτσάκια του.

Πραγματικά είμαστε συντετριμμένοι που για ένα ανούσιο λόγο χάθηκαν δύο ανθρώπινες ζωές. Κι η μητέρα του θύματος ήταν μια πολύ καλή γυναίκα, η οποία ξεψύχησε κι αυτή δίπλα στο παιδί της, όταν την πυροβόλησε κι εκείνη ο δράστης» λέει στο συγκλονισμένος ο Δήμαρχος Νέστου.

«Τον δράστη τον είχαμε προσλάβει για ένα δίμηνο στην καθαριότητα και μετά έφυγε. Δεν μας είχε απασχολήσει ποτέ, φαινόταν ένας ήσυχος βιοπαλαιστής. Αυτό που γνωρίζω εγώ, από πληροφορίες κατοίκων της περιοχής, είναι ότι διαπληκτίστηκαν θύμα και δράστης, ήταν γείτονες και είχαν συχνά διαφωνίες για το σημείο στάθμευσης του φορτηγού που είχε στην κατοχή του το θύμα. Αυτή η διαφωνία μεταξύ τους κρατούσε χρόνια, από ό,τι έχω ενημερωθεί και δυστυχώς είχε τραγική κατάληξη» συνέχισε ο κύριος Τσομπανόπουλος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις