Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Διπλό φονικό Καβάλα: Νεκροί μάνα και γιος για το… πάρκινγκ
ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ

Διπλό φονικό Καβάλα: Νεκροί μάνα και γιος για το… πάρκινγκ

Διπλό φονικό Καβάλα: Το σημείο που πάρκαρε ένας 40χρονος το φορτηγό του, φαίνεται πως ήταν η αφορμή για να πέσει νεκρός τόσο ο ίδιος, όσο και η μητέρα του.

Διπλό φονικό Καβάλα: Συγκλονισμένη είναι η περιοχή της Χρυσούπολης στην Καβάλα ύστερα από ένα διπλό φονικό που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης. Σύμφωνα με πληροφορίες, θύματα του φονικού στην Καβάλα είναι μια 67χρονη μητέρα και ο 42χρονος γιος της, ενώ δράστης ένας 43χρονος, ο οποίος έχει συλληφθεί.  Η άτυχη γυναίκα, βγήκε από το σπίτι της να πετάξει τα σκουπίδια. Δευτερόλεπτα αργότερα, λογομαχούσε με τον δράστη του φονικού, για το σημείο που είχε παρκάρει ο γιος της το φορτηγό του.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, αμέσως μετά η γυναίκα μαζί με τον γιο της πήγαν στο σπίτι του φερόμενου ως δράστη για να ζητήσουν εξηγήσεις και… εκεί έγινε το κακό. Εκπρόσωπος της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης ανέφερε ότι το διπλό φονικό προκλήθηκε ύστερα από φραστικό επεισόδιο και διαπληκτισμό. Αυτή η πληροφορία φαίνεται να επιβεβαιώνει το δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας «Πρωινή» που αναφέρει ότι το φονικό στην Καβάλα σημειώθηκε ύστερα από έναν καβγά για τη θέση στάθμευσης ενός φορτηγού.

Διπλό φονικό Καβάλα: Ο δράστης πυροβόλησε και κατά γειτόνων

Ο 43χρονος δολοφόνος συνελήφθη από αστυνομικούς και κρατείται στο ΑΤ Χρυσούπολης. Ο φερόμενος ως δράστης που συνελήφθη και αρχικά κρατήθηκε στο ΑΤ Χρυσούπολης, φέρεται ότι πυροβόλησε και κατά ακόμη δύο γειτόνων του, που βγήκαν από το σπίτι τους για να δουν τι συμβαίνει.

Σε λίγη ώρα η αστυνομία θα προβεί σε επίσημες ανακοινώσεις για τη διπλή ανθρωποκτονία στην Καβάλα.  Ο δράστης φέρεται να είναι υπάλληλος του Δήμου Νέστου ενώ το θύμα, ήταν πατέρας δύο παιδιών.

Στην φωτογραφία φαίνεται το σπίτι που έχει αποκλείσει η αστυνομία αλλά και το φορτηγό που ανήκει στον 42χρονο που έπεσε επίσης νεκρός από τους πυροβολισμούς του δράστη και γείτονα του.
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις