Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Στέλλα Μιζεράκη – πλαστική: Αποκαλύπτει πώς ξόδεψε το έπαθλο από το «Power of Love» (vid)
LIFESTYLE

Στέλλα Μιζεράκη – πλαστική: Αποκαλύπτει πώς ξόδεψε το έπαθλο από το «Power of Love» (vid)

Στέλλα Μιζεράκη - πλαστική: Συνέντευξη στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» στο Open έδωσε η πρώην παίκτρια του Power of Love, Στέλλα Μιζεράκη, μιλώντας εφ’ όλης της ύλης.

Στέλλα Μιζεράκη – πλαστική: Το «Power of Love» υπήρξε για την Στέλλα Μιζεράκη σταθμός και γιατί έγινε γνωστή αλλά και γιατί κέρδισε το έπαθλο. Η ξανθιά πρώην παίκτρια μοιράστηκε το έπαθλο με τον Πάνο Ζάρλα με τον οποίο και ήταν ζευγάρι, και ο οποίος πέθανε πριν από λίγο καιρό σε ένα τροχαίο δυστύχημα με την μηχανή του. Μάλιστα, το ζευγάρι που είχε χωρίσει, είχε περάσει μαζί τα γενέθλια του το μοιραίο βράδυ, με την Στέλλα Μιζεράκη να τον παρακαλάει να μην πάρει την μηχανή του.

Μιλώντας σήμερα στην εκπομπή «Καλοκαίρι not», η Στέλλα Μιζεράκη αποκάλυψε πως έκανε πλαστική επέμβαση στο στήθος της με τα χρήματα που πήρε από το Power of Love. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε επισκεφθεί τον πλαστικό χειρουργό της εκφράζοντας την ευχαρίστησή της για όλα όσα έκανε, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει σε τι είδους επέμβαση είχε υποβληθεί.

«Το πήρα το έπαθλο σχετικά πρόσφατα. Μέσα στο καλοκαίρι. Γενικά βάζω ένα πλάνο στη ζωή μου και οργανώνω και τα χρήματα. Έκανα δώρο στον εαυτό μου. Έκανα εμφανισιακά ένα δώρο και κράτησα και κάποια χρήματα να τα επενδύσω κάπου που θέλω. Ναι έκανα πλαστική το στήθος μου. Φαίνεται και από τις φωτογραφίες. Πιστεύω μπορούμε να κάνουμε παρεμβάσεις στον εαυτό μας από την στιγμή που δεν γινόμαστε άλλοι, αλλά και να θέλουμε να γίνουμε δικαίωμα μας είναι».

https://www.instagram.com/p/B08wGHTi8q4/

Στέλλα Μιζεράκη – Στέλλα Νικολάου: Τι είπε για τη μητέρα του Πάνου Ζάρλα

«Χωρίς να θέλω να κρίνω, ή δεν ξέρουν να κάνουν καλά τη δουλειά τους και την έρευνά τους ή απλά έχουν μια αντιπάθεια προσωπική προς εσένα ή προς κάποιους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι. Και προσπαθούν να εκμεταλλευτούν καταστάσεις όπως αυτό το άσχημο γεγονός που συνέβη με τον χαμό του Πάνου που έχει στεναχωρήσει κι έμενα και τη μητέρα του, είναι ψέματα όλα αυτά. Έχουμε πάρα πολύ καλή σχέση, μιλάμε σχεδόν κάθε μέρα, έχουμε συχνή επικοινωνία και πραγματικά με έχει στηρίξει, όπως κι εγώ προσπαθώ να την στηρίζω σε αυτό το άσχημο περιστατικό που έχουμε βιώσει».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις