Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Στέλλα Μιζεράκη: Ο Πάνος Ζάρλας και το τροχαίο – «Τον παρακαλούσα να μην πάρει μηχανή» (vid)
LIFESTYLE

Στέλλα Μιζεράκη: Ο Πάνος Ζάρλας και το τροχαίο – «Τον παρακαλούσα να μην πάρει μηχανή» (vid)

Στέλλα Μιζεράκη: Στον καναπέ της Ελεονώρας Μελέτη, η Στέλλα Μιζεράκη ανοίγει τη καρδιά της για πρώτη φορά, μετά τον θάνατο του Πάνου Ζάρλα.

Στέλλα Μιζεράκη: Για το μοιραίο βράδυ που ο Πάνος Ζάρλας, έχασε τη ζωή του μετά από τροχαίο δυστύχημα, μίλησε η πρώην σύντροφός του, Στέλλα Μιζεράκη. Η πρώην συμπαίκτρια του Ζάρλα στο Power of love, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά τα μεσάνυχτα», όπου μίλησε για το βράδυ του θανάτου του. Ανέφερε πως το βράδυ είχε τα γενέθλιά του και το διασκέδασαν με παρέα, αλλά εξομολογήθηκε πως ο πρώην σύντροφός της αγόρασε την μηχανή, ενώ εκείνη τον παρακαλούσε να μην το κάνει. Είπε πως δεν είχε μηχανή ο πρώην σύντροφός και συμπαίκτης της στο ριάλιτι παιχνίδι, όταν είχαν γνωριστεί και ερωτευτεί.

«Ο Πάνος όταν γνωριστήκαμε δεν είχε μηχανή. Εγώ δεν ήθελα ποτέ να πάρει. Τον είχα παρακαλέσει να μην πάρει. Είχε παλιότερα μικρότερου κυβισμού μηχανή. Τη συγκεκριμένη δεν την είχε. Εγώ τις μηχανές ούτως ή άλλως δεν τις ήθελα λόγω του περιστατικού με τον θείο μου», είπε μεταξύ άλλων η Μιζεράκη. Ο θείος της, είχε ένα σοβαρό ατύχημα, όταν αυτή ήταν στην Τουρκία, για τις ανάγκες του Power of love. Είχε κι αυτός ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή, κάτι που την είχε σοκάρει, καθώς του έχει τρελή αδυναμία. Έχει μάλιστα και τατουάζ με εκείνον, όπως δήλωσε. Φανερά συγκινημένη, θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα για τα τροχαία, τονίζοντας στους οδηγούς: «Βρε παιδιά προσέξτε λίγο πως οδηγείτε. Υπάρχουν άνθρωποι που σας περιμένουν να γυρίσετε σπίτι, να ζήσετε, να κάνετε όνειρα μαζί. Έχετε και εσείς τα δικά σας όνειρα. Φροντίστε να μην τα καταστρέψετε».

Στέλλα Μιζεράκη: Οι φωτογραφίες από το πάρτι του Πάνου Ζάρλα

Την Παρασκευή 31η Μαΐου ο Πάνος Ζάρλας άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο βυθίζοντας σε θλίψη την οικογένεια, τους φίλους του και όσους τον αγαπούσαν. Λίγες ώρες πριν το τραγικό δυστύχημα, στη λεωφόρο Συγγρού, ο Πάνος Ζάρλας βρισκόταν στο σπίτι του όπου η μητέρα του Στέλλα Νικολάου και αγαπημένα του πρόσωπα του είχαν ετοιμάσει ένα πάρτι έκπληξη για τα 28α γενέθλια του. Πέρα, λοιπόν, από τη φωτογραφία που είχε αναρτήσει η μητέρα του με την τελευταία τους αγκαλιά, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες από εκείνο το πάρτι. Ο Πάνος Ζάρλας πέρασε τις τελευταίες του στιγμές ευτυχισμένος, ενώ στο πλευρό του βρισκόταν και η Στέλλα Μιζεράκη, η οποία υπήρξε η τελευταία σύντροφος της ζωής του, και ας είχαν χωρίσει μερικούς μήνες πριν.

Στέλλα Μιζεράκη: Όσα είπε στην Ελεονώρα Μελέτη
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις