Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Γιάννης Αθηναίου: Πήγε στο ΟΑΚΑ για να αποχαιρετίσει την Εθνική
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γιάννης Αθηναίου: Πήγε στο ΟΑΚΑ για να αποχαιρετίσει την Εθνική

Γιάννης Αθηναίου: Στην τελευταία προπόνηση της Εθνικής μπάσκετ βρέθηκε ο τραυματίας Γιάννης Αθηναίου το απόγευμα της Τετάρτης (21/08) για να αποχαιρετίσει την αποστολή που αναχωρεί για το Παγκόσμιο

Γιάννης Αθηναίου: Ήταν αναμφίβολα ο μεγάλος άτυχος της προετοιμασίας της Εθνικής για το Μουντομπάσκετ. Ο Γιάννης Αθηναίου υπέστη ρήξη χιαστού στο ματς με τη Σερβία στο τουρνουά «Ακρόπολις» και το κλάμα του την ώρα του τραυματισμού συγκλόνισε όλο τον κόσμο που ήταν παρών στο κλειστό του ΟΑΚΑ αλλά και όσους παρακολουθούσαν την αναμέτρηση από την τηλεόραση. Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού ήταν αδύνατο πάντως να λείπει από την τελευταία προπόνηση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος επί ελληνικού εδάφους.

Με ένα μπαστούνι για στήριγμα εμφανίστηκε στο παρκέ για να ξεπροβοδίσει τους υπόλοιπους διεθνείς, που θα αναχωρούσαν λίγες ώρες αργότερα για την Κίνα. Η διοργάνωση ξεκινάει την τελευταία μέρα του Αυγούστου και ολοκληρώνεται μέσα Σεπτεμβρίου. Η χαρά όλων ήταν μεγάλη και δεν έλειψαν τα αστεία και τα πειράγματα, όπως φάνηκε και από τις αναρτήσεις στα social media. Ο Αθηναίου άλλωστε εξακολουθεί να είναι μέλος της ομάδας στο μυαλό και την καρδιά των συμπαικτών του και του προπονητικού τιμ.

https://twitter.com/HellenicBF/status/1164148162250125312?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1164148162250125312&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.alphafreepress.gr%2Fwp-admin%2Fpost-new.php

Εν αναμονή του Σλούκα

Στο μεταξύ, όσον αφορά τον έτερο τραυματία Κώστα Σλούκα, τα νέα των τελευταίων ημερών είναι ενθαρρυντικά. Ο ίδιος δεν ακολούθησε την αποστολή στην αναχώρηση της Τετάρτης, ωστόσο αν μέσα στο επόμενο διάστημα ξεπεράσει το αιμάτωμα και τη θλάση που αντιμετωπίζει, θα πάρει το αεροπλάνο για την Κίνα. Οι γιατροί είναι αισιόδοξοι και όπως φαίνεται την επόμενη εβδομάδα, αν όλα πάνε καλά, θα δώσουν το οκ για να μετάσχει στην αποστολή.

Η Εθνική θα φτάσει στη Σαγκάη μέσω Φρανκφούρτης και από εκεί θα μεταβεί στο Σουτσόου (σε απόσταση 102 χλμ.), την πόλη που θα φιλοξενήσει το διεθνές τουρνουά «Atlas». Εκτός από την Ελλάδα μετέχουν ακόμη η Σενεγάλη, η Βενεζουέλα, η Τουρκία, το Πουέρτο Ρίκο, η Ιορδανία, η Κίνα και η Δομινικανή Δημοκρατία. Ο ομοσπονδιακός προπονητής Θανάσης Σκουρτόπουλος θα έχει την ευκαιρία να κάνει τις τελευταίες δοκιμές, πριν η ομάδα επιστρέψει στη βάση της για τα παιχνίδια της φάσης των ομίλων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις