Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Φωτιά Σαλαμίνα: Έσβησε η φωτιά στην Κακή Βίγλα
ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά Σαλαμίνα: Έσβησε η φωτιά στην Κακή Βίγλα

Φωτιά Σαλαμίνα: Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το πρωί στην περιοχή Κακή Βίγλα Σαλαμίνας.

Φωτιά ΣαλαμίναΦωτιά ξέσπασε το πρωί της Τρίτης στην περιοχή Κακή Βίγλα στη Σαλαμίνα. Άμεσα υπήρξε εντολή εκκένωσης του οικισμού περιμετρικά του μετώπου ώστε να μην κινδυνεύσουν οι κάτοικοι από τις φλόγες. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της πυροσβεστικής , η φωτιά εκδηλώθηκε εντός ενός οικοπέδου, το οποίο βρίσκεται κάτω από έναν λοφίσκο.

Η υπηρεσία ειδοποιήθηκε στις 8:12 το πρωί και κρίθηκε απαραίτητη η προληπτική απομάκρυνση των κατοίκων ώστε να μην κινδυνεύσουν ζωές. Για την κατάσβεση της φωτιάς κινητοποιήθηκαν 20 πυροσβέστες με 9 οχήματα. Στο σημείο βρέθηκε και κλιμάκιο της υπηρεσίας πολιτικής προστασίας. Τελικά, μερικές ώρες αργότερα, η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο και δεν υπάρχει περαιτέρω ανησυχία.

Φωτιά στη Σαλαμίνα – Εκκένωση οικισμού

Φωτιά Γλυφάδα: Ξέσπασε φωτιά σε σκάφος

Φωτιά από άγνωστη αιτία εκδηλώθηκε σε σκάφος στην τέταρτη μαρίνα Γλυφάδας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο σκάφος δεν υπάρχουν επιβαίνοντες, ενώ στο σημείο επιχειρούν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα. Στο σημείο έφτασε και ειδικό σκάφος της Πυροσβεστικής.

Το σκάφος είναι περίπου 15 μέτρων και η φωτιά είναι μεγάλη, ωστόσο σύμφωνα με την Πυροσβεστική έχει προς το παρόν αποσοβηθεί ο κίνδυνος επέκτασης της φωτιάς σε παρακείμενα σκάφη.

Εικόνες και βίντεο από τη φωτιά σε σκάφος στη Γλυφάδα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις