Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ηλιάνα Παπαγεωργίου ίνστα: Topless στο κρεβάτι της
LIFESTYLE

Ηλιάνα Παπαγεωργίου ίνστα: Topless στο κρεβάτι της

Ηλιάνα Παπαγεωργίου ίνστα: H Ηλιάνα Παπαγεωργίου πόσταρε μία topless φωτογραφία και ανέβασε τη θερμοκρασία στα ύψη.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου ίνστα: Ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις κάνει αυτό το διάστημα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία θα συμμετέχει για δεύτερη χρονιά στο GNTM που θα ξεκινήσει την επόμενη σεζόν. Το γνωστό μοντέλο απολαμβάνει το καλοκαίρι της και περνάει χαλαρές και ξέγνοιαστες στιγμές μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα, στη Μύκονο. Μάλιστα, δεν διστάζει να δημοσιεύει στο Instagram διάφορες στιγμές της καθημερινότητάς της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Πριν από δύο εικοσιτετράωρα, η Ηλιάνα αποφάσισε να βάλει φωτιά στους φανατικούς της θαυμαστές ανεβάζοντας μία άκρως αποκαλυπτική φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό. Πρόκειται για μία ασπρόμαυρη φωτογραφία, στην οποία είναι ξαπλωμένη topless στο κρεβάτι και στο χέρι της κρατά έναν ανεμιστήρα. Μάλιστα, έβαλε ένα κόκκινο αστεράκι στο επίμαχο σημείο… Φυσικά, οι θαυμαστές της δεν σταμάτησαν να σχολιάζουν το καλλίγραμμο κορμί της και το πόσο σέξι είναι.

H σέξι φωτογραφία της Ηλιάνας

https://www.instagram.com/p/B1O0Nk9iJgA/

Ηλιάνα Παπαγεωργίου ίνστα: Η παλαιότερη αποκάλυψη για το κεφάλαιο «γυμvό»

Στο περιοδικό Gala και στη Μαρία Λεμονιά παραχώρησε πριν από λίγο καιρό η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, μία συνέντευξη και μεταξύ άλλων, άνοιξε και το κεφάλαιο «γυμvό». Το μοντέλο ανέφερε πως δεν θα έκανε ποτέ γυμνή φωτογράφιση, παρά μόνο αν υπήρχε μια καλλιτεχνική υπόσταση σε αυτή. «Υπάρχουν πράγματα που δεν κάνω. Για παράδειγμα, δεν κάνω γυμνό -τουλάχιστον αν δεν έχει μια καλλιτεχνική υπόσταση- και δεν δείχνω εσώρουχα με διαφάνειες. Συγκαταλέγομαι σε εκείνες που ως άνθρωποι και ως επαγγελματίες θέτουν τα όριά τους», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Για την απρόσμενη πρόταση που δέχτηκε για την παρουσίαση του Madwalk είπε: «Η πρόταση με έπιασε εξαπίνης, δεν ήξερα πως να αντιδράσω. Η υπάλληλος της αεροπορικής εταιρείας με ρωτούσε αν επιθυμώ διάδρομο ή παράθυρο και εγώ για λίγα δευτερόλεπτα δεν επικοινωνούσα. Την ημέρα εκείνη έφυγα για την Νέα Υόρκη. Θυμάμαι ότι είχα εκπλαγεί και καθ’όλη τη διάρκεια του ταξιδιού σκεφτόμουν τη συγκεκριμένη πρόταση».

Για προσωπική της ζωή, την οποία φροντίζει να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας απάντησε: «Δεν μου αρέσει να μιλάω για προσωπικά μου θέματα. Καταλαβαίνω το ενδιαφέρον του κόσμου, αλλά είμαι κλειστή ως άνθρωπος και επιθυμώ κάποια πράγματα να τα διαφυλάσσω. Προστατεύω έτσι κάποιους ανθρώπους που δεν βρέθηκαν ηθελημένα στη δημοσιότητα».

https://www.instagram.com/p/B1LR-qTC4FE/

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις