Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τροχαίο στα Διαβατά: Σύγκρουση τρένου με αυτοκίνητο – Νεκρή έγκυος
ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο στα Διαβατά: Σύγκρουση τρένου με αυτοκίνητο – Νεκρή έγκυος

Τροχαίο στα Διαβατά: Τραγωδία στα Διαβατά όταν τρένο παρέσυρε ΙΧ που παραβίασε φυλασσόμενη διάβαση με αποτέλεσμα μια 41χρονη έγκυος γυναίκα να χάσει τη ζωή της.

Τροχαίο στα Διαβατά: Μία έγκυος γυναίκα έχασε τη ζωή της έπειτα από σύγκρουση τρένου με αυτοκίνητο στα Διαβατά. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, στις 14:00 αυτοκίνητο παραβίασε φυλασσόμενη διάβαση με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με την αμαξοστοιχία 91 που εκτελούσε το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη – Θεσσαλονίκη. Όπως αναφέρει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ από τη σύγκρουση έχασε τη ζωή της η συνοδηγός του οχήματος και τραυματίστηκε ο οδηγός.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα thessnews.gr, στο σημείο έφτασαν δυνάμεις της πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό δύο ατόμων. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως η σύγκρουση του ΙΧ με το τρένο έγινε λίγο μετά τις 14:30, όταν το ΙΧ προσπάθησε να περάσει κάθετα τις γραμμές του τρένου σε φυλασσόμενη διάβαση. Την ώρα εκείνη το τρένο περνούσε, με αποτέλεσμα να το παρασύρει. Επί τόπου επιχείρησαν 10 άτομα με 3 οχήματα, ενώ έσπευσαν και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Τροχαίο στα Διαβατά: Δείτε το βίντεο του thesstoday από το σημείο

Τροχαίο στα Διαβατά: Δεν κινδυνεύει ο οδηγός του ΙΧ

Σύμφωνα με το ΕΚΑΒ, στο όχημα επέβαιναν δύο άτομα: μια γυναίκα που ήταν έγκυος περίπου 20 εβδομάδων, η οποία μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο «Ιπποκράτειο» και στη συνέχεια στο «Παπανικολάου». Στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» διεκομίσθη και ο οδηγός του οχήματος, ο οποίος δεν φορούσε ζώνη. Ο άνδρας είναι αιμοδυναμικά σταθερός και υποβάλλεται σε εξετάσεις.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, επιβάτη του τραίνου, το τρένο «πέρασε σχεδόν πάνω από το αυτοκίνητο» το οποίο σύμφωνα πάντα με τον μάρτυρα, επιχείρησε να περάσει τις γραμμές την ώρα διέλευσης της αμαξοστοιχίας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις