Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Γιώργος Παπανδρέου – παππούς: Ο γιος του Ανδρέας απέκτησε κοριτσάκι
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιώργος Παπανδρέου – παππούς: Ο γιος του Ανδρέας απέκτησε κοριτσάκι

Γιώργος Παπανδρέου - παππούς: Ο γιος του πρώην πρωθυπουργού, Ανδρέας Παπανδρέου, έγινε πατέρας.

Γιώργος Παπανδρέου – παππούς: Παππούς έγινε ο Γιώργος Παπανδρέου καθώς νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου η σύζυγος του γιου του, Ανδρέα, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Σύμφωνα με το neakriti, το κοριτσάκι γεννήθηκε σε μαιευτική γυναικολογική κλινική του Ηρακλείου Κρήτης. Υπενθυμίζεται ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου είναι γιος του Γιώργου Παπανδρέου από τον πρώτο του γάμο με την Εύα Γεωργίου. Αποφοίτησε από το Αμερικάνικο Κολέγιο και κατόπιν πήγε στη Βοστόνη για να σπουδάσει οικονομικά. Πριν όμως ολοκληρώσει τις σπουδές του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού άλλαξε σχέδια και πιο συγκεκριμένα μετακόμιζε στην Σουηδία για σπουδές κοινωνιολογίας.

Ο Ανδρέας γνώρισε την Πωλίνα σε ξενοδοχείο της Κρήτης το 2012. Το ζευγάρι ήταν να παντρευτεί πριν από 5 χρόνια, με το cretalive να δημοσιεύει μάλιστα και το προσκλητήριο του γάμου τους που θα γινόταν στις 6 Ιουλίου του 2014. Ωστόσο, έναν χρόνο αργότερα και σύμφωνα με τα «Παραπολιτικά», ο Ανδρέας Παπανδρέου μετακόμισε στην Νορβηγία χωρίς την αρραβωνιαστικιά του, προκειμένου να επεκτείνει τις γνώσεις του στον βελονισμό.

Ερωτευμένος και ο Γιώργος Παπανδρέου

Ο Γιώργος Παπανδρέου εδώ και χρόνια απολαμβάνει τον έρωτά του με μια γυμνάστρια από την Ολλανδία. Η πρώτη κοινή εμφάνιση του ζευγαριού έγινε μάλιστα φέτος, αρχές Ιούνη.  Τέσσερα χρόνια περίπου μετά τον χωρισμό του από την Άντα Παπανδρέου και τη γνωριμία του με την 50χρονη Ολλανδή γυμνάστρια Γουέντι Κόνελι, ο Γιώργος Παπανδρέου αποφάσισε να κάνει την πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνισή μαζί της. Μαζί του και τα δύο παιδιά του, Ανδρέας και Μαργαρίτα Παπανδρέου.

Όλοι τους έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Ανδρέα Παπανδρέου. Η Γουέντι Κόνελι, φορώντας αθλητικά παπούτσια, μαζί με τον Ανδρέα και τη Μαργαρίτα Παπανδρέου κάθονταν φυσικά στην πρώτη σειρά.

Γιώργος Παπανδρέου και Γουέντι Κόνελι γνωρίστηκαν το 2014 στη Σκιάθο. Από τα πρώτα λεπτά της γνωριμίας τους υπήρξε έλξη. Η κοινή αγάπη για τη γυμναστική κάθε είδους, αλλά και το ενδιαφέρον τους για την ιστορία και τη μουσική τούς έφεραν κοντά. Δύο χρόνια αργότερα άρχισαν και οι πρώτοι ψίθυροι για τη σχέση τους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις