Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σπυροπούλου – Σαμαράς: Φορούν το ίδιο, κόκκινο ολόσωμο μαγιό
LIFESTYLE

Σπυροπούλου – Σαμαράς: Φορούν το ίδιο, κόκκινο ολόσωμο μαγιό

Σπυροπούλου - Σαμαράς: Αλά... Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πόζαρε στο φακό ο Τρύφωνας Σαμαράς, φορώντας ολόσωμο κόκκινο μαγιό.

Σπυροπούλου – Σαμαράς: Ο Τρύφωνας Σαμαράς έχει πολύ χιούμορ και δεν σταματά να το δείχνει ούτε στιγμή.Ο γνωστός κομμωτής μετά από τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε το τραγούδι που κυκλοφόρησε, βρίσκεται αυτήν την περίοδο για διακοπές στη Μύκονο, κάνοντας ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις στην πρωτεύουσα. Οι αναρτήσεις του, όμως, στο Instagram δεν σταματούν αφού ο ίδιος κρατά πάντα ζωντανή την επαφή του με τους followers του, που και εκείνοι με τη σειρά τους, του δείχνουν την αγάπη τους.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς χάρισε στιγμές γέλιου ακόμη μία φορά στους διαδικτυακούς τους φίλους, με μια φωτογραφία που δημοσίευσε στο λογαριασμό του. Σε αυτήν ποζάρει φορώντας ένα ολόσωμο κόκκινο μαγιό, που είναι από τη συλλογή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και την «κοντράρει στα ίσια» αφήνοντας το κοινό να αναρωτιέται ποιος το φόρεσε καλύτερα. Στη λεζάντα ο κομμωτής μεταξύ άλλων έγραψε: «@konstantinaspyropoulou είσαι μία θεά, μια Queen Dina. Τα μαγιό σου έχουν τέλεια εφαρμογή!!! Αλλά, όμως, ποιος το φόρεσε καλύτερα; Εσύ ή εγώ;».

Σπυροπούλου – Σαμαράς: Με το ίδιο σέξι μαγιό

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις