Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Τσοχατζόπουλος – “Καραϊσκάκη”: Με τη Σταμάτη στα VIP, για τον Ολυμπιακό
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσοχατζόπουλος – “Καραϊσκάκη”: Με τη Σταμάτη στα VIP, για τον Ολυμπιακό

Τσοχατζόπουλος - "Καραϊσκάκη": Το ζεύγος παρακολούθησε τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπασάκσεχιρ για τα προκριματικά του Champions League.

Τσοχατζόπουλος – “Καραϊσκάκη”: Στο ποδόσφαιρο βρίσκει πλέον ξεγνοιασιά ο Άκης Τσοχατζόπουλος, ο οποίος βρέθηκε για μια ακόμη φορά την Τρίτη στις εξέδρες του «Γ. Καραϊσκάκης». Ο ογδοντάχρονος πλέον Άκης βρέθηκε στις VIP θέσεις του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» προκειμένου να παρακολουθήσει τον νικηφόρο αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπασάκσεχιρ για τα προκριματικά του Champions League. Μαζί του και η σύζυγος του Βίκυ Σταμάτη με την οποία παρακολούθησαν μαζί τον αγώνα της αγαπημένης τους ομάδας. Η παρουσία τους στο φαληρικό γήπεδο προκάλεσε έκπληξη σε όσους τους αναγνώρισαν καθώς ο πρώην υπουργός βρίσκεται εκτός φυλακής για λόγους υγείας.

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος είχε αποφυλακιστεί, περίπου ένα χρόνο πριν. Ωστόσο τον Ιούλιο απορρίφθηκε από τον Άρειο Πάγο η αναίρεση που είχε καταθέσει ο πρώην υπουργός και συγκατηγορούμενοί του μετά την καταδίκη τους από το Πεντεμελές Εφετείο της Αθήνας. Το αρμόδιο ποινικό τμήμα του ανωτάτου δικαστηρίου δεν έκανε δεκτή την αναίρεση ανοίγοντας το δρόμο για την επιστροφή του Άκη Τσοχατζόπουλου στη φυλακή.

Η αποφυλάκιση

O Tσοχατζόπουλος είχε βρεθεί στο Καραϊσκάκης και στο ματς με την Μπέρνλι, τότε που ο Ολυμπιακός είχε κερδίσει με 3-1.

Παλαιότερα η Βίκυ Σταμάτη, σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της, δήλωνε ότι ο Άκης Τσοχατζόπουλος είναι βαριά άρρωστος κι έχει συγκεκριμένο χρόνο ζωής. Τότε, δεν είχε ακόμα βγει η απόφαση σύμφωνα με την οποία πρέπει να γυρίσει και πάλι στη φυλακή.

Ο άλλοτε πανίσχυρος υπουργός των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας εδώ και χρόνια. Όπως είχε γίνει γνωστό, αδυνατεί να χρησιμοποιήσει τα άνω άκρα, τα οποία έχουν παραλύσει λόγω κήλης στον αυχένα, ενώ δεν μπορεί πια να αυτοεξυπηρετηθεί. Ο πρώην υπουργός, εισήχθη εσπευσμένα μετά από καρδιολογικό πρόβλημα στο νοσοκομείο, τέλη Ιουνίου.

Απόσπασμα από τη συνέντευξη της Βίκυς Σταμάτη
Τσοχατζόπουλος – “Καραϊσκάκη”: Φωτογραφίες
Δείτε ακόμη: 

Βίκυ Σταμάτη: Ο Άκης, οι κουρτίνες και τα δανεικά – “Δεν ζούσα πιο προκλητικά από άλλες γυναίκες”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις