Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / 15 Αυγούστου: Στην Τήνο ο Μητσοτάκης για τον εορτασμό του Δεκαπενταύγουστου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

15 Αυγούστου: Στην Τήνο ο Μητσοτάκης για τον εορτασμό του Δεκαπενταύγουστου

15 Αυγούστου: Στην Τήνο βρίσκεται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προκειμένου να παραστεί στον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

15 Αυγούστου: Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται στην Τήνο μαζί με τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι για τον εορτασμό του Δεκαπενταύγουστου. Ο πρωθυπουργός παρέστη στον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και τις εκδηλώσεις για την επέτειο του τορπιλισμού του καταδρομικού «Έλλη». Συγκεκριμένα λίγο πριν τις 09:00 το πρωί της Πέμπτης ο πρωθυπουργός επιβιβάστηκε σε πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού μαζί με τον υπουργό Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο και τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ Χρήστο Χριστοδούλου. Κι αυτό προκειμένου να φτάσουν στο σημείο στο οποίο βυθίστηκε από ιταλικό υποβρύχιο στις 15 Αυγούστου 1940 η φρεγάτα «Έλλη».

15 Αυγούστου: Ο πρωθυπουργός με τη σύζυγό του στην Τήνο

15 Αυγούστου: Στην Παναγία Σουμελά ο Προκόπης Παυλόπουλος

Την Παναγία Σουμελά στην Βόρεια Ελλάδα επισκέφθηκε για την γιορτή του Δεκαπενταύγουστου, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος. Ο κ. Παυλόπουλος προσήλθε στην Ιερά Μονή της Παναγίας Σουμελά προκειμένου να παρακολουθήσει τη θεία λειτουργία και τη λιτανεία της εικόνας της Παναγίας, που αποτελεί ιερό προσκύνημα του Ποντιακού Ελληνισμού. Σημειώνεται ότι φέτος συμπληρώνονται 100 χρόνια από την ποντιακή γενοκτονία. Τιμητικό άγημα περίμενε τον κ. Παυλόπουλο στην είσοδο του Μοναστηριού. Μετά την λειτουργία, ο ΠτΔ αναμένεται να καταθέσει στεφάνι στην προτομή του Αλέξανδρου Υψηλάντη. Το απόγευμα θα επιστρέψει στην Αθήνα.

15 Αυγούστου: Ο ΠτΔ στη Βόρειο Ελλάδα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις