Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

25

Φεβρουαρίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 15 Αυγούστου ΜΜΜ: Πώς κινούνται σήμερα Δεκαπενταύγουστο τα Μέσα Μεταφοράς
ΕΛΛΑΔΑ

15 Αυγούστου ΜΜΜ: Πώς κινούνται σήμερα Δεκαπενταύγουστο τα Μέσα Μεταφοράς

15 Αυγούστου ΜΜΜ: Το θερινό δρομολόγιο των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς ισχύει από τα τέλη Ιουνίου, ωστόσο, την εβδομάδα του Δεκαπενταύγουστου τίθεται σε ισχύ νέο πρόγραμμα.

15 Αυγούστου ΜΜΜ: Μειωμένα είναι τα δρομολόγια των ΜΜΜ της Αθήνας την ημέρα του Δεκαπενταύγουστου. Το θερινό δρομολόγιο των ΜΜΜ ισχύει από τα τέλη Ιουνίου, ωστόσο, την εβδομάδα του Δεκαπενταύγουστου τίθεται σε ισχύ νέο πρόγραμμα. Στα λεωφορεία και τρόλεϊ από τη Δευτέρα 12 Αυγούστου ως την Κυριακή 18 Αυγούστου θα ισχύει ειδικό πρόγραμμα δρομολόγησης και εν συνεχεία τα δρομολόγια θα επανέλθουν στον κανονικό, θερινό τους προγραμματισμό. Για να ενημερωθείτε τσεκάρετε την ιστοσελίδα telematics.oasa.gr.

15 Αυγούστου ΜΜΜ: Πώς κινούνται Μετρό και Τραμ τον Δεκαπενταύγουστο

Από Πέμπτη 15 έως και Κυριακή 18 Αυγούστου γίνονται δρομολόγια ανά 12,5 λεπτά. Από τις 19 Αυγούστου έως τις 25 Αυγούστου τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται ανά 10,5 λεπτά.

Ανάλογη είναι και η εικόνα στο τραμ, με όσους έχουν εναπομείνει στην Αθήνα και χρησιμοποιούν τα ΜΜΜ να κάνουν υπομονή. Ο χειμερινός προγραμματισμός του Τραμ ξεκινά στις 6 Σεπτεμβρίου.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις