Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Κόνορ Μακ Γκρέγκορ – ηλικιωμένος: Ο αθλητής, χτύπησε άνδρα σε παμπ (vid)
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κόνορ Μακ Γκρέγκορ – ηλικιωμένος: Ο αθλητής, χτύπησε άνδρα σε παμπ (vid)

Κόνορ Μακ Γκρέγκορ - ηλικιωμένος: Πρωταγωνιστής σε ένα εξαιρετικά αρνητικό συμβάν ήταν ο παγκοσμίου φήμης πυγμάχος Κόνορ Μακ Γκρέγκορ σε παμπ στο Δουβλίνο.

Κόνορ Μακ Γκρέγκορ – ηλικιωμένος: Εκτός εαυτού βγήκε ο Κόνορ Μακ Γκρέγκορ με ένα ηλικιωμένο κύριο σε μία παμπ. Ο Ιρλανδός αθλητής των ΜΜΑ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον εκνευρισμό του, όταν ο άνδρας αρνήθηκε επανειλημμένως το κέρασμά του και απομάκρυνε το ποτήρι από μπροστά του με επιδεικτικό τρόπο Τότε φανερά προσβεβλημένος, σε ανύποπτο χρόνο του έριξε μία δυνατή γροθιά, ενώ γρήγορα οι γύρω του τον απομάκρυναν από το μαγαζί, θέλοντας να αποτρέψουν τα χειρότερα. Το συμβάν αναφέρθηκε στις αρχές, αλλά δεν υπάρχει ενημέρωση για το αν προχώρησαν σε κατηγορίες κατά του Μακ Γκρέγκορ.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά, που ο ΜακΓκρέγκορ έχει ένα τέτοια ξέσπασμα, αφού πριν από λίγους μήνες, όπως είχε γίνει γνωστό, είχε σπάσει το κινητό ενός θαυμαστή του μετά από το τέλος ενός αγώνα του, επειδή επέμενε να φωτογραφηθεί μαζί του. Ο γνωστός αθλητής απασχόλησε για μία ακόμη φορά την κοινή γνώμη, με το βίαιο ξέσπασμά του.

Απρίλης 2019: Επιτίθεται σε θαυμαστή

Ο διάσημος παίκτης του MMA, βρίσκεται στον εξωτερικό χώρο του ξενοδοχείου στο Μαϊάμι, και εξοργίζεται με έναν θαυμαστή του, ο οποίος τον βιντεοσκοπεί. Στη συνέχεια ο Μακ Γκρέγκορ του αρπάζει το κινητό και το πετάει στο έδαφος.

Το βίντεο δημοσιεύθηκε από το TΜΖ, και δείχνει τον διάσημο αθλητή να λέει κάτι στους συγκεντρωμένους θαυμαστές και αμέσως μετά πετάει το κινητό στο έδαφος και το κάνει κομμάτια. Οι άνδρες της ασφάλειας του αθλητή απομακρύνουν… με τρόπο τον διαμαρτυρόμενο θαυμαστή.

Η επίθεση στο λεωφορείο

Το 2018 ο Μακ Γκρέγκορ συνελήφθη στη Νέα Υόρκη, επειδή επιτέθηκε σε ένα λεωφορείο που μετέφερε πολλούς μαχητές του UFC — προφανώς με στόχο τον Νουρμαγκομέντοφ.

Στη δίκη που ακολούθησε, ο Μακ Γκρέγκορ αποδείχτηκε ένοχος και καταδικάστηκε σε τρεις μέρες μαθημάτων διαχείρισης θυμού — κάτι που προφανώς δεν λειτούργησε — και πέντε ημέρες κοινωνικής εργασίας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις