Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Έλενα Χριστοπούλου – βίντεο: Το ποστ στο Instagram που νευρίασε τους followers
LIFESTYLE

Έλενα Χριστοπούλου – βίντεο: Το ποστ στο Instagram που νευρίασε τους followers

Έλενα Χριστοπούλου - βίντεο: Η ξανθιά coach του παιχνιδιού, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται αρκετά στιγμιότυπα της καθημερινότητας της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Έλενα Χριστοπούλου – βίντεο: H Έλενα Χριστοπούλου, που έγινε ευρέως γνωστή από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι Greece’s Next Top Model, προκάλεσε αντιδράσεις στο διαδίκτυο με ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram. Η Έλενα, πριν μερικές ημέρες, ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο ένα μικρό κοριτσάκι προσπαθεί να περπατήσει φορώντας τα τακούνια της μητέρας του. «Είναι από τις περιπτώσεις που γελάω και γελάω και ξαναγελάω», ήταν το σχόλιο της μάνατζερ μοντέλων. Όμως, η εικόνα του παιδιού που πηγαίνει πέρα- δώθε με κίνδυνο να πέσει και να χτυπήσει ξεσήκωσε αντιδράσεις. Μάλιστα η ίδια πήρε θέση και απάντησε στα αρνητικά σχόλια. Δείτε το βίντεο, κάποια από τα σχόλια που δέχθηκε, αλλά και την απάντησή της.

Βέβαια, ανάμεσα στους διαδικτυακούς της φίλους όμως υπήρξαν και εκείνοι που κατάλαβαν πως το ανέβασε επειδή ήταν χιουμοριστικό.”-Κατεβάστε το . Μπορεί να τραυματιστεί ανεπανόρθωτα για μια ζωή ! Αφήστε τα παιδάκια ήσυχα ! Να αποφασίσουν αυτά πότε θα βάλουν τακούνια και γελάστε με τα ….χάλια σας”.

“-Προφανώς είστε στον κόσμο σας!!! Προφανώς δεν προβληματιστηκατε όταν το ανεβάσατε!!! Αντί να επιπλήξετε τη Φιλη σας την οποία Φιλη σας που σας το έστειλε κσι γελάει σαν χαζοχαρούμενη το ανεβάζετε κιόλας… καμμένη και εσείς καμένη και η Φιλη σας καμμένη και η Ηλιαννα που έκανε λαικ σε αυτή την αηδία!!! Ντροπή σας!!!”.

“- Κρίμα να ταλαιπωρείται το παιδί για να χασκογελατε εσείς”.

Όσο για την απάντηση της Χριστοπούλου, ήταν ότι το παιδί δεν χτύπησε, όπως φαίνεται στο βίντεο.

https://www.instagram.com/p/B0-TciWnPcI/?utm_source=ig_embed

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις