Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Τσίπρας διακοπές: Στην Ισπανία με την οικογένεια του – Οι γιοι του, “χαζεύουν” τη θέα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας διακοπές: Στην Ισπανία με την οικογένεια του – Οι γιοι του, “χαζεύουν” τη θέα

Τσίπρας διακοπές: Η πρωτεύουσα της Καταλονίας αποτελεί τον πρώτο σταθμό για την οικογένεια του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και οι γιοι του επιμένουν να επισκεφθούν το γήπεδο της Μπαρτσελόνα.

Τσίπρας διακοπές: Στην Ισπανία περνά τις καλοκαιρινές του διακοπές ο Αλέξης Τσίπρας με τη σύζυγό του Περιστέρα και τα δυο τους παιδιά. Οι πρώτες φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας στον ιστότοπο News247.gr δείχνουν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και την οικογένειά του να έχουν επισκεφθεί οικογενειακώς το πάρκο Γκουέλ στην Βαρκελώνη, ένα πάρκο που σχεδίασε ο διάσημος αρχιτέκτονας Αντόνι Γκαουντί. Είναι ο ίδιος αρχιτέκτονας που έχει σχεδιάσει και την διάσημη εκκλησία Σαγράδα Φαμίλια,

Επόμενος σταθμός θα είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, το γήπεδο της Μπαρτσελόνα, καθώς τόσο ο Φοίβος-Παύλος όσο και ο Ορφέας-Ερνέστο είναι ποδοσφαιρόφιλοι και θέλουν να θαυμάσουν το γήπεδο όπου παίζουν μπάλα οι μεγάλοι αστέρες της ομάδας της Βαρκελώνης. Στις φωτογραφίες ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται με τους δυο γιούς του στο Παρκ Γκουέλ στη Βαρκελώνη και θαυμάζουν τα αρχιτεκτονήματα του Αντόνι Γκαουντί.

Ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τους γιούς του στο πάρκο Γκουέλ.

Ο Αλέξης Τσίπρας με τους γιους του θαυμάζει την πόλη της Βαρκελώνης από το πάρκο Γκουέλ.

Ο Αλέξης Τσίπρας αγκαλιά με τους γιους του απολαμβάνει την θέα της Βαρκελώνης και τα υπέροχα κτήρια που σχεδίασε ο αρχιτέκτονας θρύλος της πόλης Αντόνι Γκαουντί.

Τα αγόρια του, η πιο μεγάλη αδυναμία

Ο Αλέξης Τσίπρας κρατά τα παιδιά του με κάθε τρόπο μακριά από τα φώτα, ωστόσο πέρσι, σε συνέντευξή του στο Έθνος αποκάλυψε το πρόγραμμά του. Όσο χρόνο έχει το σπίτι, προτιμάει να τον περνάει παίζοντας με τα παιδιά του. Αλλά επειδή στο σπίτι γυρίζει αργά και τα παιδιά κοιμούνται, φροντίζει να ξυπνάει μαζί τους το πρωί.

«Εντάξει, μπαίνω στο δωμάτιό τους, τα σκεπάζω, τα βλέπω λίγο, αλλά κοιμούνται. Έχω τη συνήθεια να ξυπνώ με τα παιδιά. Ξυπνάνε στις 7 π.μ. καιέχουμε μια ώρα μαζί. Τα ντύνω, τους φτιάχνω πρωινό, λέμε τις κουβέντες μας, τα νέα τους. Ό,τι δουλειά κι αν έχω, θα σηκωθώ από τις 06:30 για να έχω έναν ωφέλιμο χρόνο μαζί με τα παιδιά”, έλεγε. Ο Ορφέας-Ερνέστο Τσίπρας είναι 7 ετών και ο Φοίβος-Παύλος Τσίπρας 9 ετών.

Δουλειά από Σεπτέμβρη

Ο Αλέξης Τσίπρας, παράλληλα με τις ανάσες ξεκούρασης, θα κληθεί να δώσει απαντήσεις στα μεγάλα διλήμματα που έχει μπροστά της η Κουμουνδούρου από το επόμενο κιόλας διάστημα. Μέσα με τέλη Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, που θα αποφασίσει τον οδικό χάρτη για το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, που θα συγκληθεί -το νωρίτερο- τον Φεβρουάριο του επόμενου έτους.

Ο μετασχηματισμός του ΣΥΡΙΖΑ, αποτελεί για τον Αλέξη Τσίπρα, παρά τις αντιδράσεις που υπάρχουν στον στενό κομματικό μηχανισμό, στρατηγική επιλογή, με τον ίδιο να ρίχνει όλο του το βάρος σε αυτή την κατεύθυνση, επιδιώκοντας όμως ταυτόχρονα να μην υπάρχουν απώλειες διαφωνούντων στελεχών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις