Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σμαράγδα Καρύδη γενέθλια: Το ξέφρενο πάρτι στην Αίγινα – Απίστευτο πόσο χρονών είναι
LIFESTYLE

Σμαράγδα Καρύδη γενέθλια: Το ξέφρενο πάρτι στην Αίγινα – Απίστευτο πόσο χρονών είναι

Σμαράγδα Καρύδη γενέθλια: Όπως φαίνεται και στα βίντεο, η Σμαράγδα Καρύδη έσβησε τα κεράκια στην τούρτα της και πέρασε υπέροχα με φίλους, μουσική και χορό.

Σμαράγδα Καρύδη γενέθλια: Τα γενέθλιά της είχε στις 9 Αυγούστου, η Σμαράγδα Καρύδη. Η δημοφιλής ηθοποιός, έκλεισε τα 50 της χρόνια και το γιόρτασε παρέα με αγαπημένους της ανθρώπους, στο εξοχικό της στην Αίγινα. Κοντά της βρέθηκαν η καλή της φίλη Ελένη Σκουλά, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η Αθανασία Σμαραγδή, ο Άλκης Κούρκουλος, η Φωτεινή Αθερίδου με την μητέρα της Ελένη Γκασούκα, ο Θανάσης Αλευράς, η Μαρία Κωνσταντάκη, ο Γιώργος Νανούρης και πολλοί ακόμη. Χαρούμενη η Σμαράγδα μετά το γενέθλιο πάρτι της ανέβασε μια φωτογραφία με την καλή της φίλη Ελένη Γκάσουκα και τον σκύλο της, και έγραψε χαρακτηριστικά: «Σέλφι των χτεσινών γενεθλίων. Η Σέλφι η σωστή. Όπως όλη η ζωή καλύτερα να τη μοιράζεσαι. Με αγαπημένους πίσω, σου μπροστά σου, δίπλα σου. Σας ευχαριστώ όλους για τα πολλά μηνύματα και την αγάπη σας. Η αγάπη κι η φιλία είναι δύναμη κι εγώ σήμερα νιώθω Σούπερ γούμαν».

Όπως φαίνεται και στα βίντεο που ανέβηκαν στο Instagram, η Σμαράγδα Καρύδη έσβησε τα κεράκια στην τούρτα της και πέρασε υπέροχα με φίλους, μουσική και χορό.

Σμαράγδα Καρύδη: Το”όχι” στον ΣΚΑΙ

Το κανάλι του Φαλήρου έχει ένα φιλόδοξο πρότζεκτ για τη νέα σεζόν, το τηλεπαιχνίδι “Guess My Age”. Για το συγκεκριμένο εδώ και ένα μήνα έχουν συζητηθεί, γραφτεί και ειπωθεί πολλά γνωστά ονόματα για την παρουσίασή του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής  «Στη Φωλιά των ΚούΚου», η Σμαράγδα Καρύδη ήταν η πρώτη επιλογή των ανθρώπων του ΣΚΑΪ, ωστόσο έλαβαν ένα «ηχηρό όχι», όπως χαρακτηριστικά είπε ο δημοσιογράφος της εκπομπής. Ο λόγος που έκανε την ηθοποιό να αρνηθεί την πρόταση ήταν οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις που έχει αναλάβει από τη νέα σεζόν. Τη χρονιά που έρχεται η Σμαράγδα Καρύδη θα σκηνοθετήσει για πρώτη φορά παράσταση. Συγκεκριμένα, πρόκειται για το έργο «Του Κουτρούλη ο γάμος» που θα ανέβει στο θέατρο Βασιλάκου, σε παραγωγή Γιώργου Ισαάκ.

Σμαράγδα Καρύδη – Θοδωρής Αθερίδης

Η Σμαράγδα Καρύδη είναι σχεδόν 20 χρόνια ζευγάρι με τον Θοδωρή Αθερίδη, αλλά τα πρώτα 12 το κρατούσαν κρυφό. «Δεν ένιωθα καμία σκλαβιά ούτε ότι έπρεπε να μοιραστούμε κάτι με τον κόσμο». Μάλιστα, όπως διευκρίνισε ότι ήταν καλύτερα την περίοδο που δεν μιλούσαν ανοιχτά για τη σχέση τους γιατί δεν ξέρει που να βάλει το φρένο σε κάποια συνέντευξη. «Ανοίγεις μία πόρτα και αρχίζουν να ρωτάνε και άλλα και άλλα και δεν ξέρεις που να πεις το ώπα. Δεν έχω κανένα άλλο θέμα», είχε πει όταν ρωτήθηκε για τον λόγο που δεν το δημοσιοποιούσε.

Διακοπές στην Αίγινα

Στον προσωπικό τους επίγειο παράδεισο περνούν τις καλοκαιρινές διακοπές τους ο Θοδωρής Αθερίδης και η Σμαράγδα Καρύδη και μάλιστα με πολύ καλή παρέα. Το ζευγάρι, όπως κάθε καλοκαίρι τα τελευταία χρόνια, απολαμβάνουν μοναδικές στιγμές στο σπίτι που διαθέτει η ηθοποιός στην Αίγινα και εκεί καλούν φίλους για να περνούν ακόμα καλύτερα.

Αυτή τη φορά, στην παρέα τους είναι η Αθανασία Σμαραγδή, κόρη του γνωστού σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή και η Ευαγγελία Συριοπούλου η οποία βρίσκεται εκεί μαζί με τον σύντροφό της Στράτο Πατσατζή. Η ευτυχισμένη παρέα απολαμβάνει βαρκάδες στα ανοιχτά του νησιού ή στο γειτονικό Αγκίστρια και μάλιστα οι τρεις κυρίες είχαν και την χαρά να τραγουδήσουν εν πλω ένα αγαπημένο τους τραγούδι.

Ετοιμάζονται να υποδεχθούν το μωράκι της Φωτεινής

Η 29χρονη ηθοποιός Φωτεινή Αθερίδη είναι έγκυος τον καρπό του έρωτά της με τον ηθοποιό Κωνσταντίνο Μαγκλάρα. Σε λίγο θα κρατάει το πρώτο της παιδί στην αγκαλιά της.

«Θα γίνω παππούς, μάλλον είναι αγόρι! Όταν μου ανακοίνωσε η κόρη μου ότι είναι έγκυος ένιωσα φοβερή αγωνία για να δω πώς το σκέφτεται κι αυτή. Όταν είδα ότι το θέλει το παιδί έγινα τρισευτυχισμένος», εξομολογήθηκε ο Θοδωρής Αθερίδης. Μάλιστα, σχολίασε και τα χιουμοριστικά βίντεο που αναρτά η Φωτεινή στο Instagram μαζί με τη γιαγιά της: «Η κόρη μου βγάζει συνέχεια τη μαμά μου στο Instagram, δεν της χαλάει κανένα χατίρι της μαμάς μου. Εγώ δεν έβγαλα ποτέ τη μαμά μου στο Instagram, αλλά την έβγαλε η κόρη μου».

“Είναι πολύ χαρούμενος! Πετάει από την χαρά του, το είδες; είμαστε όλοι μας χαρούμενοι με την Φωτεινή μας, που θα γίνει μαμά και ανυπομονούμε για το μωρό”, είπε από την πλευρά της η Σμαράγδα για τη Φωτεινή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις