Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Δαλάκα – Ατακάν: Η νικήτρια του Survivor ποζάρει με μαντίλα στην Κωνσταντινούπολη
LIFESTYLE

Δαλάκα – Ατακάν: Η νικήτρια του Survivor ποζάρει με μαντίλα στην Κωνσταντινούπολη

Δαλάκα - Ατακάν: Η Κατερίνα Δαλάκα και ο Ατακάν ήταν από τα πρόσωπα που σχολιάστηκαν πολύ στο Survivor.

Δαλάκα – Ατακάν: Η Κατερίνα Δαλάκα βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη και συνεχώς ανεβάζει στιγμιότυπα στο Instagram. Μάλιστα στις τελευταίες της αναρτήσεις ποζάρει μπροστά από την Αγία Σοφία με μαντίλι να καλύπτει τα μαλλιά της. Πληροφορίες θέλουν τη νικήτρια του φετινού Survivor να γνώρισε στο παιχνίδι τον έρωτα. Η Κατερίνα Δαλάκα και ο Τούρκος παίκτης Ατακάν ήταν από τα πρόσωπα που σχολιάστηκαν πολύ στο ριάλιτι και απασχόλησε πολύ το κοινό η σχέση που αναπτύχθηκε μεταξύ τους.

Η Κατερίνα Δαλάκα μετά τη νίκη της στο Survivor είχε πει σε συνέντευξή της πως πιστεύει πολύ στη φιλία μεταξύ ανδρών και γυναικών, βάζοντας τέλος στις φήμες. Όμως, αξίζει να σημειωθεί πως και ο Ατακάν την ίδια ημέρα βρισκόταν στο ίδιο μέρος, σύμφωνα με τις αναρτήσεις του στο Instagram. Στις επισκέψεις των γυναικών, τόσο στην Αγιά Σοφιά όσο κι στο Μπλε Τζάμι, οι Τούρκοι φροντίζουν να προμηθεύουν με ένα σάλι τις γυναίκες, προκειμένου να καλύπτουν το κεφάλι τους. Η Δαλάκα μάλλον θέλησε να αλλάξει λουκ, προσθέτοντας το σάλι στο κεφάλι της. Εκτός και αν ήταν… κάλεσμα προς τον Ατακάν.

https://www.instagram.com/p/B0xstEPpjCL/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/B0oXrjMgjsf/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/B1B-6JSlaM4/

Δαλάκα – Ατακάν: Φιλία ή κάτι…αρχίζει;

Η Κατερίνα Δαλάκα και ο Ατακάν ήταν από τα πρόσωπα που σχολιάστηκαν πολύ στο Survivor. Αυτό που απασχόλησε πολύ τα site ήταν η σχέση που αναπτύχθηκε μεταξύ τους. Η Κατερίνα Δαλάκα μετά την νίκη της στο ριάλιτι επιβίωσης έβαλε τα πράγματα στη θέση τους απαντώντας ξεκάθαρα στο τι τρέχει μεταξύ τους. Η αθλήτρια του στίβου μίλησε στο 7 Μέρες Tv και τόνισε πως πιστεύει πολύ στη φιλία μεταξύ ανδρών και γυναικών. Όσο για τον λόγο που οι τηλεθεατές θεώρησαν ότι κάτι αναπτύσσεται μεταξύ τους, η Δαλάκα μίλησε πάλι για φιλία.

“Πάντα όταν βλέπουν μια κοπέλα με έναν άντρα να είναι κοντά, θεωρούν ότι δεν μπορεί να υπάρξει φιλία. Για αυτόν το λόγο. Εγώ πιστεύω πάρα πολύ στη φιλία ανάμεσα σε έναν άντρα και μια γυναίκα, γιατί έχω πάρα πολλούς φίλους άντρες. Δεν μου φαίνεται περίεργο να κάνω παρέα με τα αγόρια, γιατί μπορεί να υπάρξει πολύ βαθιά και αληθινή φιλία”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις