Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Ντάνι Τρέχο διάσωση: Ο “σκληρός” του Χόλιγουστ έσωσε τη ζωή παιδιού
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ντάνι Τρέχο διάσωση: Ο “σκληρός” του Χόλιγουστ έσωσε τη ζωή παιδιού

Ντάνι Τρέχο διάσωση: Το Ντάνι Τρέχο έσωσε παιδάκι που παγιδεύτηκε σε αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο, μετά από τροχαίο ατύχημα.

Ντάνι Τρέχο διάσωση: Τα «σκληρά» και αδρά χαρακτηριστικά τού προσώπου του τον έχουν καθιερώσει ως τον «κακό» του Χόλιγουντ. Ο ηθοποιός Ντάνι Τρέχο, ο οποίος έγινε ευρύτερα γνωστός από τη συμμετοχή του στην ταινία “From Dusk Till Dawn”, του Κουέντιν Ταραντίνο, απέδειξε πωςεκτός από ένας ταλαντούχος καλλιτέχνης είναι και άνθρωπος με ευαισθησίες, αφού βοήθησε σε διάσωση.

Ο ηθοποιός την Τετάρτη 7 Αυγούστου έγινε αυτόπτης μάρτυρας ενός τροχαίου ατυχήματος στο Λος Άντζελες, όπου δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν, με αποτέλεσμα το ένα να αναποδογυρίσει. Στο αυτοκίνητο παγιδεύτηκε ένα παιδί, ενώ στο μπροστινό κάθισμα βρισκόταν η γιαγιά του.

Ντάνι Τρέχο διάσωση: Η είδηση απασχόλησε τα ξένα Μέσα

Ντάνι Τρέχο διάσωση: Πώς έσωσε το εγκλωβισμένο παιδάκι

«Τώρα θα χρησιμοποιήσουμε τις υπερδυνάμεις μας», περιγράφει ο 75χρονος ηθοποιός στο παιδί κατά τον απεγκλωβισμό. Ο Τρέχο είπε ότι προσπάθησε να συρθεί μέσα στο όχημα από το σπασμένο παράθυρο, αλλά δεν έφτανε τη ζώνη ασφαλείας. Τελικά, με τη βοήθεια μιας γυναίκας που ήταν επίσης στο σημείο, της Μόνικα Τζάκσον, κατάφεραν να απεγκλωβίσουν το παιδί. «Το μόνο πράγμα που έσωσε το παιδί ήταν το παιδικό καθισματάκι στο οποίο καθόταν», είπε ένας φωτογράφος που βρέθηκε επίσης μπροστά στη σκηνή.

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το KABC, τρία άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όλα εκτός κινδύνου. «Ό,τι καλό έχει συμβεί στη ζωή μου ήταν άμεσο αποτέλεσμα της βοήθειας σε κάποιον άλλον», δήλωσε ο Τρέχο στο KABC.

Η εξομολόγηση του διάσημου ηθοποιού στο Instagram

Ντάνι Τρέχο: Η πολυτάραχη ζωή του

Μέσα από τους ρόλους του έχει γίνει γνωστός ως ο μεξικανός κακοποιός με το μακρύ μουστάκι, το χαραγμένο πρόσωπο και το παγερό βλέμμα. Ο Ντάνι Τρέχο,  θεωρείται μια από τις πιο χαρακτηριστικές φιγούρες του Χόλιγουντ. Μέχρι την ηλικία των 41 ετών η ζωή του έμοιαζε με ταινία, αφού για περίπου 10 χρόνια μπαινόβγαινε στη φυλακή για ληστείες και εμπόριο ναρκωτικών. Πέρασε από όλα τα σωφρονιστικά ιδρύματα της Καλιφόρνια. Ωστόσο, κάποια στιγμή άλλαξε πορεία και από κατάδικος αποφάσισε να γίνει αστέρι του κινηματογράφου.

Ντάνι Τρέχο: Προσωπικές εξομολογήσεις

Παράλληλα, ο ίδιος μιλώντας για τη ζωή του έχει δηλώσει ότι έμπλεξε με τα ναρκωτικά από τότε που ήταν παιδάκι. «Από τα οχτώ μου έκανα μαριχουάνα και από τα 12 ηρωίνη», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του. Κατά τη διάρκεια μίας άλλης εξομολόγησης, ο ηθοποιός είχε πει: «Ήμουν συνεχώς μπλεγμένος. Όμως, ειλικρινά πιστεύω ότι οι συνθήκες δημιουργούν το πεπρωμένο μας. Δεν μπορούσα να κάνω διαφορετικά. Οι επιλογές που μου δίνονταν ήταν είτε να γίνω εργάτης είτε έμπορος ναρκωτικών. Έτσι, επέλεξα ληστής. Ήταν πολύ πιο εύκολο».

Βγαίνοντας από τη φυλακή εργάστηκε ως κοινωνικός λειτουργός στο πλευρό τοξικομανών, αλλά και ως προπονητής μποξ. Ο ηθοποιός  έχει εμφανιστεί ως κομπάρσος πάνω από 70 ταινίες στο ρόλο του Μεξικάνου κακοποιού με το χαραγμένο πρόσωπο, που εμπνέει φόβο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις