Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Άτυχος ταξιδιώτης: Έχασε το πλοίο στον Πειραιά για… ένα δευτερόλεπτο (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Άτυχος ταξιδιώτης: Έχασε το πλοίο στον Πειραιά για… ένα δευτερόλεπτο (vid)

Άτυχος ταξιδιώτης: Πρωί 9 Αυγούστου και τα πρώτα πλοία φεύγουν από το λιμάνι του Πειραιά γεμάτα ταξιδιώτες για τις διακοπές του Αυγούστου.

Άτυχος ταξιδιώτης: Χάος επικράτησε το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά, καθώς εκατοντάδες ταξιδιώτες άφησαν πίσω γραφεία και υποχρεώσεις και φεύγουν για τα νησιά του Αιγαίου. Η κίνηση γύρω από το λιμάνι του Πειραιά χτύπησε… κόκκινο ενώ την ίδια ώρα ταξιδιώτες με τις βαλίτσες στα χέρια έμπαιναν στα πλοία, ξεκινώντας τις διακοπές τους. Η ταλαιπωρία ήταν μεγάλη, καθώς αρκετά πλοία έφτασαν με καθυστέρηση. Με καθυστέρηση, ωστόσο, έφταναν και οι επιβάτες. Άλλοι λόγω της κίνησης και άλλοι επειδή δεν υπολόγισαν σωστά τον χρόνο τους, έφτασαν αργοπορημένοι στο λιμάνι του Πειραιά και έτρεχαν να προλάβουν το πλοίο τους.

Ωστόσο, ο άτυχος του καλοκαιριού ήταν ένας νεαρός, ο οποίος έφτασε με το ταξί ναι μεν πολύ καθυστερημένα, αλλά πραγματικά έχασε το πλοίο για μερικά δευτερόλεπτα.Την ώρα που επιβιβάζονται στο πλοίο οι κοπέλες και το ΙΧ φτάνει ένα ταξί σχεδόν ξυστά στον καταπέλτη. Βγαίνει με γρήγορες κινήσεις ένας νεαρός και ο ταξιτζής τον βοηθάει να κατεβάσει την βαλίτσα του. Πιστεύει ότι τα έχει καταφέρει. Είναι αγχωμένος και πανικόβλητος προσπαθεί να μπει στο πλοίο. Έχει σηκώσει το ένα του πόδι και στην κυριολεξία το έχει βάλει πάνω στον καταπέλτη. Όμως, ο καταπέλτης αρχίζει να σηκώνεται και δεν προλαβαίνει στο τσακ!

Και ο ταξιδιώτης τα έχασε! Να σημειωθεί πως το πλοίο είχε επιστρέψει ήδη μία φορά, για να παραλάβει άλλους τέσσερις αργοπορημένους επιβάτες. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ ο νεαρός ήθελε να πάει στην Αστυπάλαια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις