Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μίλα Γιόβοβιτς – παιδιά: Έγκυος η πανέμορφη ηθοποιός – Παραδέχθηκε τις φοβίες της  
LIFESTYLE

Μίλα Γιόβοβιτς – παιδιά: Έγκυος η πανέμορφη ηθοποιός – Παραδέχθηκε τις φοβίες της  

Μίλα Γιόβοβιτς - παιδιά: Η Μίλα Γιόβοβιτς δεν έκρυψε πως βίωσε ώρες αγωνίας λόγω ηλικίας και αποκάλυψε πως στο παρελθόν είχε μια άτυχη κύηση.

Μίλα Γιόβοβιτς – παιδιά: Η Μίλα Γιόβοβιτς μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram επέλεξε να ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της. Το πρώην μοντέλο και ηθοποιός δημοσίευσε την πρώτη της φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα στα social media και μέσω της λεζάντας αποκάλυψε τα χαρμόσυνα νέα. Μάλιστα, δεν έκρυψε πως βίωσε ώρες αγωνίας λόγω ηλικίας και αποκάλυψε πως στο παρελθόν είχε μια άτυχη κύηση.

«Επαληθεύτηκε! Έγκυος πάλι. Όταν ανακάλυψα ότι ήμουν έγκυος πριν από 13 εβδομάδες, είχα ένα μείγμα συναισθημάτων που κυμαίνονταν μεταξύ πλήρους χαράς και απόλυτης τρομοκρατίας. Λόγω της ηλικίας μου και την απώλεια της τελευταίας εγκυμοσύνης δεν ήθελα να συνδεθώ με αυτό το πιθανό μωρό πολύ γρήγορα. Σας ευχαριστούμε για την αγάπη. Είμαστε ευλογημένοι με ένα άλλο κορίτσι! Τέλος πάντων, ευχόμαστε σ’ εμένα και το μωρό μου τύχη! Σας στέλνω πολλή αγάπη και θα σας κρατήσω ενημερωμένους για την πρόοδό μου», έγραψε η 44χρονη.

https://www.instagram.com/p/B04Dt3mHeZu/?utm_source=ig_embed

Μίλα Γιόβοβιτς: Κομουνίστρια ή κατάσκοπος;

Η Μίλα Γιόβοβιτς γεννήθηκε το 1975 στο Κίεβο, στην πρώην Σοβιετική Ένωση, είναι κόρη του Σέρβου παιδίατρου Μπογκντάν Γίοβοβιτς και της Ρωσίδας ηθοποιού Γκαλίνα Γιόβοβιτς. Η Μίλα είναι Ορθόδοξη Χριστιανή της ρωσικής Εκκλησίας. Προσδιορίζει τον εαυτό της ως Ρωσίδα και του Μαυροβουνίου, καθώς και Ουκρανή.

Το 1980, όταν η Μίλα ήταν πέντε ετών, η οικογένειά της αποχώρησε από τη Σοβιετική Ένωση για πολιτικούς λόγους και μετακόμισε στο Λονδίνο. Στη συνέχεια μετανάστευσαν στο Σακραμέντο, στην Καλιφόρνια και εγκαταστάθηκαν στο Λος Άντζελες επτά μήνες αργότερα. Οι γονείς της Μίλα χώρισαν αμέσως μετά την άφιξή τους στο Λος Άντζελες.

Το 1988, ο πατέρας της είχε μια σχέση με μια γυναίκα από την Αργεντινή και απέκτησαν ένα γιο, τον Μάρκο Γιόβοβιτς. Λόγω του διαζύγιο των γονιών, η Μίλα είδε πολύ λίγο τον αδερφό της.

Η Μίλα διδάχθηκε σε δημόσια σχολεία στο Λος Άντζελες, με αποτέλεσμα να μάθει άπταιστα αγγλικά. Στο σχολείο, την πείραζαν οι συμμαθητές της επειδή προέρχονταν από τη Σοβιετική Ένωση:

“Στο σχολείο με φώναζαν κομουνίστρια και Ρωσίδα κατάσκοπο, ποτέ δεν το αποδέχθηκα”. Σε ηλικία 12 ετών, η Μίλα παράτησε έβδομη τάξη στο σχολείο για να επικεντρωθεί στο μόντελινγκ, το οποίο είχε ξεκινήσει στην ηλικία των εννέα. Έχει πει ότι ήταν επαναστάτρια κατά τη διάρκεια των πρώτων χρόνων της εφηβείας της, έκανε χρήση ναρκωτικών, έκανε βανδαλισμούς σε εμπορικά κέντρα και απάτες με πιστωτικές κάρτες. Πολιτογραφήθηκε ως πολίτης των ΗΠΑ το 1994 στην ηλικία των 19.

Ήταν παντρεμένη πρώτη φόρα από την ηλικία των 16 με τον Σον Άντριους (1992-1992), τον Λικ Μπεσόν (1997-1999) και τον Πολ Άντερσον (2009-σήμερα), μαζί έχουν αποκτήσει μία κόρη, την Έβερ Γκέιμπο Άντερσον (γενν. 2007) και την Ντάσιελ Έντον Άντερσον, (γενν. 2015).

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις