Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τροχαίο Κρήτη: Νέα τραγωδία, μία νεκρή και πέντε τραυματίες
ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο Κρήτη: Νέα τραγωδία, μία νεκρή και πέντε τραυματίες

Τροχαίο Κρήτη: Δυστυχώς κι αυτό το καλοκαίρι δεν αποδεικνύεται αναίμακτο αφού δεκάδες ψυχές χάνονται με τον πιο άδικο τρόπο στην άσφαλτο.

Τροχαίο Κρήτη: Μία γυναίκα έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στη διασταύρωση των Αγίων Πάντων, στον Αποκόρωνα Χανίων στην Κρήτη. Όπως αναφέρει το ekriti.gr και κάτω από συνθήκες που ερευνά η Τροχαία, συγκρούστηκαν με σφοδρότητα ένα φορτηγό με ένα τζιπ, με αποτέλεσμα μία γυναίκα να χάσει τη ζωή της και να τραυματιστούν άλλα πέντε άτομα, κάποια εκ των οποίων σοβαρά. Από τη σύγκρουση ανετράπη το φορτηγό και το τζιπ σχεδόν διαλύθηκε. Από τη σύγκρουση ανετράπη το φορτηγό και το τζιπ σχεδόν διαλύθηκε.

Το νέο θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε περίπου στις 07.00 το πρωί και προκάλεσε κυκλοφοριακή συμφόρηση. Οι τραυματίες διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο Χανίων. Η νέα τραγωδία σημειώθηκε περίπου 30 ώρες μετά το τροχαίο που κόστισε τη ζωή σε έναν 19χρονο στο Ηράκλειο. Κάτω από άγνωστες, μέχρι στιγμής συνθήκες το μηχανάκι που οδηγούσε ο 19χρονος, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε πάνω στο τσιμεντένιο διαχωριστικό.  Ο θάνατος για τον άτυχο νέο ήταν ακαριαίος, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες, δεν φορούσε κράνος.

Σημειώνεται ότι αυτός είναι ο δεύτερος μοτοσικλετιστής που χάνει τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα αφού πριν από λίγες ημέρες το νησί είχε ζήσει την απώλεια ενός νεαρού περίπου 25 ετών. Η Κρήτη μετρά 44 νεκρούς από την αρχή του έτους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις