Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Χατζίδου – έγκυος: Λίγο πριν γεννήσει, χορεύει… «Loquita» (vid)
LIFESTYLE

Χατζίδου – έγκυος: Λίγο πριν γεννήσει, χορεύει… «Loquita» (vid)

Χατζίδου - έγκυος: Η Ελένη Χατζίδου, σε λίγες ημέρες θα κρατάει στην αγκαλιά της την κορούλα της, καρπό του έρωτά της, με τον Ετεοκλή Παύλου.

Χατζίδου – έγκυος: Μαμά για πρώτη φορά θα γίνει σε λίγο καιρό η Ελένη Χατζίδου, η οποία διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της. Η δημοφιλής τραγουδίστρια, η οποία βρίσκεται τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της, δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα και μοιράζεται στιγμές της καθημερινότητάς της με τους διαδικτυακούς της φίλους, καθώς δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της για το ευτυχές αυτό γεγονός. Αυτή τη φορά, η Ελένη Χατζίδου ενέδωσε στην πρόκληση «Loquita Challenge», που έχει κατακλύσει τα social media, κατά την οποία ο κόσμος χορεύει στους ρυθμούς του τραγουδιού «Loquita» της Ελένης Φουρέιρα.

Η Ελένη Χατζίδου λοιπόν, παρά την προχωρημένη της εγκυμοσύνη, λικνίστηκε υπό τους ρυθμούς τους Loquita μέσα στο αυτοκίνητο που βρισκόταν, κουνώντας και χαϊδεύοντας την κοιλίτσα της, ενθουσιάζοντας τους θαυμαστές της. Να θυμίσουμε πως η Ελένη Χατζίδου και ο σύζυγός της Ετεοκλής Παύλου παντρεύτηκαν στις αρχές Ιουνίου, ενώ θα ονομάσουν την κορούλα τους Μελίτα και Δήμητρα. Μελίτα επειδή τους άρεσε πολύ ως όνομα και Δήμητρα από τη μητέρα του Ετεοκλή.

Η Ελένη Χατζίδου, χορεύει, μαζί με την κοιλίτσα της!

Χατζίδου – έγκυος: Αγαπώ την κοιλιά μου

Η τραγουδίστρια ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της την κόρη της και το τελευταίο διάστημα μοιράζεται στιγμές από την εγκυμοσύνη της με τους διαδικτυακούς της φίλους όλο και περισσότερο. Μάλιστα, σε ερώτηση ενός follower στον Instagram είχε απαντήσει πρόσφατα, πως πόσα κιλά έχει πάρει μέχρι στιγμής.

«Ήμουν 67 κιλά και τώρα που μπαίνω στην 30η εβδομάδα είμαι 80» είπε, δηλαδή έχει πάρει 13 κιλά. Η Ελένη Χατζίδου ανέβασε πρόσφατα κι άλλες φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στις οποίες ποζάρει χαρούμενη με το μαγιό της και μας δείχνει την φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Όπως γράφει και η ίδια στις αναρτήσεις της, αγαπάει την κοιλιά της, ενώ σε συνέντευξή της είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «Εμένα δεν με νοιάζει καθόλου, κιλά μπουτάκια λέω εντάξει! Με το μαγιό νιώθω καλύτερη από ποτέ».

https://www.instagram.com/p/By7Sj8fI7wX/

View this post on Instagram

#28weekspregnant #ilovemybelly

A post shared by Eleni Hatzidou (@eleni.hatzidou) on

https://www.instagram.com/p/B0D-iobIWHC/

https://www.instagram.com/p/B0q4pPMlGXf/

https://www.instagram.com/p/BzoFLBBorz8/?utm_source=ig_embed

Χατζίδου – έγκυος: Η νονά της μικρούλας

Το ερωτευμένο ζευγάρι, έχει επιλέξει και τη νονά της μικρούλας.. Συγκεκριμένα, για τον σημαντικό αυτό ρόλο στην ζωή της κόρης τους, η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου έχουν επιλέξει την καλή τους φίλη, Άντυ. Την αποκάλυψη, έκανε η Ελένη Χατζίδου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο  Instagram.

Δείτε παρακάτω το σχετικό Instastory…

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις