Αθήνα

°C

Κυριακή

24

Οκτωβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αποφυλάκιση Κορκονέα: Οργισμένη δήλωση της μητέρας του Αλέξη Γρηγορόπουλου
ΕΛΛΑΔΑ

Αποφυλάκιση Κορκονέα: Οργισμένη δήλωση της μητέρας του Αλέξη Γρηγορόπουλου

Αποφυλάκιση Κορκονέα: Με μια οργισμένη δήλωση, η μητέρα του Γρηγορόπουλου «σπάει» τη σιωπή της μετά την αποφυλάκιση του Κορκονέα, κάνοντας λόγω για κατ’ εξακολούθηση δολοφονία του παιδιού της μετά θάνατον.

Αποφυλάκιση Κορκονέα: Σπάει τη σιωπή της λίγες ημέρες μετά την απόφαση του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου Λαμίας, που οδήγησε τον Επαμεινώνδα Κορκονέα εκτός φυλακής, η μητέρα του αδικοχαμένου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. «Το παιδί μου δεν δολοφονήθηκε μια φορά. Δολοφονήθηκε ξανά και ξανά από την υπεράσπιση των δολοφόνων και τους υποστηρικτές τους με συκοφαντίες», ανέφερε, μεταξύ άλλων, στη δήλωσή η Τζίνα Τσαλικιάν. Υπενθυμίζεται ότι ο Επαμεινώνδας Κορκονέας, που τράβηξε τη σκανδάλη σε βάρος του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου στις 6 Δεκεμβρίου του 2008, βρίσκεται πλέον εκτός φυλακής από τις 30/7.

«Το παιδί μου δολοφονήθηκε από ένα στυγερό δολοφόνο και από τον αδίστακτο συνεργάτη του. Αλλά το παιδί μου δεν δολοφονήθηκε μια φορά. Δολοφονήθηκε ξανά και ξανά από την υπεράσπιση των δολοφόνων και τους υποστηρικτές τους με συκοφαντίες, που αν και καταρρίφθηκαν από τους αυτόπτες μάρτυρες και το βίντεο που κατέγραψε τη δολοφονία, συνέχισαν να επαναλαμβάνονται.

Έχω υποφέρει πολλά και έχω υποστεί όλες αυτές τις δολοφονίες του παιδιού μου και αντί να ακούσω μια ειλικρινή συγγνώμη από τους δολοφόνους και τους συκοφάντες υποστηρικτές τους, αντιμετώπισα τόση εχθρότητα μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου, που με εμπόδισε να παρακολουθήσω αυτή τη δίκη. Ήθελα μόνο να φωνάξω δυνατά και να με ακούσει ολόκληρη η κοινωνία: «Εγώ είμαι η μάνα του αδικοσκοτωμένου παιδιού, δεν είμαι η μάνα του δολοφόνου». Οι γονείς όμως του δολοφόνου αντιμετωπίστηκαν με μεγάλη κατανόηση από το δικαστήριο.

Τώρα ήρθε και το ολοκληρωτικό χτύπημα. Το παιδί μου στο χώμα και οι δολοφόνοι ελεύθεροι. Το άδικο όμως δεν πνίγει μόνο εμένα, πνίγει ολόκληρη την κοινωνία. Την κοινωνία που θέλει να ζήσει ειρηνικά και να χαρεί τα παιδιά της. Αυτή η κοινωνία ας δείξει με όποιο ειρηνικό τρόπο διαθέτει ότι η δικαστική απόφαση δεν συμβαδίζει με το κοινό περί δικαίου αίσθημα».

Όταν η μητέρα του Αλέξη, μίλησε για τον Κορκονέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις