Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια σήμερα: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για 5 Αυγούστου
PLUS

Ζώδια σήμερα: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για 5 Αυγούστου

Ζώδια σήμερα: Αναλυτικά όλες οι αστρολογικές προβλέψεις για τη Δευτέρα 5 Αυγούστου 2019 για τα δώδεκα ζώδια.

Ζώδια σήμερα: Τι θα συμβεί σήμερα σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα δώδεκα ζώδια. Ποιοι ευνοούνται και ποιοι πρέπει να είναι περισσότερο προσεκτικοί τη σημερινή ημέρα;

Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη, τον Ήλιο και τον Δία είναι μια καλή ημέρα για την προσέλκυση χρημάτων και να είμαστε με ανθρώπους που μας φέρνουν χαρά και αρμονία. Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο μας κάνει να νιώθουμε το βάρος των ευθυνών και η αποφασιστικότητά μας δοκιμάζεται από τις αντιξοότητες.

Κριός

Η εβδομάδα ξεκίνησε και η διάθεσή της είναι λίγο συγκρατημένη, καθώς το κύριο μέλημά σας είναι να βρείτε επιτέλους λύσεις για όσες καταστάσεις σας έχουν πιέσει. Τα άστρα σας συστήνουν να ζητήσετε τη συμβουλή και των δικών σας ανθρώπων. Είναι καλό να γνωρίζεται ότι υπάρχουν πρόσωπα που είναι και θα παραμένουν για πάντα στο πλευρό σας, αφού θέλουν το καλύτερο για εσάς. Έτσι, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να μιλήσετε ανοικτά και ειλικρινά για όλα όσα σας απασχολούν.

Ταύρος

Η υπομονή και η αποφασιστικότητα ήταν πάντα τα δυνατά της όπλα και τη σημερινή ημέρα πρόκειται να είναι ιδιαίτερα χρήσιμα για εσάς.  Το σύμπαν σας επιφυλάσσει κάποιες καταστάσεις που μπορεί να σας επιφέρουν εντάσεις. Δεν αποκλείεται να νιώσετε αποκαρδιωμένοι, να μην θέλετε καν να περάσετε στον χειρισμό τους. Να θυμάστε ότι κάθε νευρικότητα και εριστικότητα, μπορεί να σας οδηγήσει σε ακρότητες. Χρειάζεστε καθαρό μυαλό και σύνεση για να βγείτε από αυτή τη συγκυρία.

Δίδυμοι

Η αισιοδοξία είναι στη φύση της και σήμερα η διάθεσή σας είναι θετική. Έτσι, η σημερινή ημέρα ενδείκνυται για  μια σειρά συναρπαστικών νέων εγχειρημάτων. Προσπαθήστε, λοιπόν, να μην αφήσετε τα συναισθήματά να κυριαρχήσουν, γιατί μπορεί να χάσετε τη διαυγή οπτική των καταστάσεων. Όσο πιο ρεαλιστές και αποφασιστικοί είστε, τόσο περισσότερη πρόοδο και επιτυχίες σας αναμένουν.

Καρκίνος

Σήμερα θα δείτε τα πράγματα από μία διαφορετική οπτική γωνία. Αυτό πρόκειται να αποτελέσει το εργαλείο σας για να συνειδητοποιήσετε πού μπορεί να έχετε κάνει λανθασμένες κρίσεις και επιλογές. Ακόμα και αν ανατραπούν κάποιοι τομείς της ζωής σας από αυτή τη διεργασία, το θετικό είναι ότι θα δείτε πιο ξεκάθαρα τα πράγματα. Πρέπει να αρχίσετε να εμπιστευτείτε περισσότερο το ένστικτό σας. Έτσι θα κρίνετε και θα επιλέγετε ορθότερα στο μέλλον.

Λέων

Από σήμερα όλα αλλάζουν στις ζωές σας. Ετοιμαστείτε να δείτε τα προβλήματα που σας κρατούσαν πίσω, να εξαφανίζονται, σχεδόν με τρόπο μαγικό. Τα πάντα στη ζωή σας θα αλλάξουν προς το καλύτερο. Η δική σας συμβολή σε όλη αυτή την ατμόσφαιρα, είναι να αφήσετε τη θεωρία και να περάσετε στην πράξη. Μόνο με την προνοητικότητα και την ετοιμότητα θα εντοπίζετε τις ευκαιρίες που σας προσεγγίζουν.

Παρθένος

Σήμερα θα αναθεωρήσετε κάποια δεδομένα και θα βρείτε νέους τρόπους χειρισμού των καταστάσεών σας. Μόνο έτσι θα ξεπεράσετε τα προβλήματα που απομυζούν τον πολύτιμο χρόνο σας. Μην επιτρέψετε σε κανέναν και τίποτα να σας αλλάξει γνώμη για τις λύσεις που σκέφτεστε. Να αξιοποιείτε την αναλυτική σκέψη και τη λογική σας, να έχετε περισσότερη εμπιστοσύνη στο δικό σας κριτήριο για τα πάντα.

Ζυγός

Η ημέρα μόλις ξεκίνησε και νιώθετε ήδη αρκετά πιεσμένοι, γι’ αυτό οι απρόβλεπτες εξελίξεις δεν θα βοηθήσουν την ατμόσφαιρα. Τα νεύρα σας θα είναι τεντωμένα… Θα χρειαστεί, λοιπόν, να επιστρατεύσετε όλη την υπομονή και την ψυχραιμία σας για να μην βγείτε εκτός ελέγχου. Όσο η μέρα προχωρά όλα θα αρχίσουν να παίρνουν πιο θετικό πρόσημο. Δεν αποκλείεται να σας προκύψει και μια ανέλπιστα ευχάριστη έκπληξη!

Σκορπιός

Η σημερινή ημέρα σας επιφυλάσσει προβλήματα, απρόοπτα και πολλές ευθύνες. Δυστυχώς, θα συμβούν πολλά επείγοντα θέματα, που θα απαιτήσουν την άμεση προσοχή και δράση σας. Από την άλλη πλευρά, πολλές αλλαγές θα επακολουθήσουν με τις νέες συγκυρίες και θα αποδειχθούν ωφέλιμες για εσάς. Τώρα είναι η ευκαιρία σας να αναθεωρήσετε κάποιες πρακτικές σε συγκεκριμένα θέματα. Πρέπει να τις βελτιώσετε, αν θέλετε να βγουν από τη ζωή σας δια παντός.

Τοξότης

Το σύμπαν σας καλεί να δείτε πόσο μακριά μπορείτε να πάτε και μέχρι πού φτάνουν τα όριά σας. Ανακαλύψτε και αγκαλιάστε το πραγματικό εύρος των δυνατοτήτων σας: Έτσι θα επιλύσετε προβλήματα χωρίς να εξουθενώνεστε, τόσο σε σωματικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο. Όταν θα έχετε βάλει τα πάντα σε σειρά προτεραιότητας, θα είστε έτοιμοι να κάνετε τα επόμενα βήματά σας και με καινούργια εγχειρήματα!

Αιγόκερως

Έχετε ήδη χαράξει ένα αποδοτικό μονοπάτι για τη ζωή σας. Αυτό που απομένει, είναι να μάθετε να κρατάτε τις αποστάσεις σας και να μην επιτρέπετε σε κανέναν να σας εκτροχιάζει. Παραμείνετε πιστοί στις ιδέες σας και συνεπείς στον προγραμματισμό σας. Η αυτοπεποίθησή σας θα βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση. Δεν αποκλείεται ένας επισκέπτης να προκαλέσει κάποιες εντάσεις.

Υδροχόος

Είστε καθ’ όλα έτοιμοι να δώσετε σάρκα και οστά στα σχέδιά σας! Κάντε με προσοχή τα επόμενα βήματά σας. Δεν πρέπει να κάνετε λάθη από αβλεψία, που να δυσκολέψουν την πορεία σας. Οι θετικές εξελίξεις θα ανορθώσουν την ψυχολογία αλλά και τη διάθεσή σας. Οι αγαπημένοι άνθρωποι στέκονται στο πλευρό σας, για να βοηθήσουν να χαλαρώνετε και να αποσυμπιέζεστε.

Ιχθύες

Σήμερα πρέπει να δείξετε προνοητικότητα. Παράλληλα, πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο, προκειμένου να αποφύγετε δυσκολίες και προβλήματα. Φροντίστε να αναλύετε με προσοχή όσα προκύπτουν και να σκέπτεστε διπλά πριν κάνετε κινήσεις.

Πηγή φωτογραφιών: unsplash.com

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις