Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Δούκα κόκκινο μπικίνι: Oh la la με μπικίνι, χωρίς ρετούς.
LIFESTYLE

Δούκα κόκκινο μπικίνι: Oh la la με μπικίνι, χωρίς ρετούς.

Δούκα κόκκινο μπικίνι: Καλοκαίρι είναι να κυκλοφορείς μόνο με το μπικίνι, το αντηλιακό και τα γυαλιά ηλίου σου, να ξεκουράζεσαι στον ήλιο και να ποζάρεις για κάθε φωτογραφία σου με φόντο μπλε, το μπλε της θάλασσας.

Δούκα κόκκινο μπικίνι: Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει στην Κρήτη η Ζέτα Δούκα, αφού ολοκλήρωσε τις τηλεοπτικές της υποχρεώσεις. Η γνωστή ηθοποιός βρίσκεται μαζί με την οικογένειά της στην Παλαιοχώρα της Κρήτης, όπου περνούν ξέγνοιαστες στιγμές, απολαμβάνοντας τον ήλιο και τις πανέμορφες παραλίες του νησιού. Η Ζέτα Δούκα, είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και της αρέσει να μοιράζεται συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, στιγμές της καθημερινότητάς της από τα μέρη που επισκέπτεται.

Σε μία από τις φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό, βλέπουμε την εντυπωσιακή ηθοποιό, να ποζάρει απολαμβάνοντας τον ήλιο και φορώντας ένα εντυπωσιακό κόκκινο μπικίνι. Οι αναλογίες της μας άφησαν άφωνους. «Ας αρχίσει το καλοκαίρι!», έγραψε δίπλα από τη φωτογραφία και οι θαυμαστές της έγραψαν κολακευτικά σχόλια για το καλλίγραμμο σώμα της.

Ανάρτηση στο  Instagram

Στην τελευταία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό, η ηθοποιός πόζαρε φορώντας μόνο το μαγιό της και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό. Το κόκκινο μπικίνι που επέλεξε για να κάνει τις βουτιές της αναδείκνυε άψογο το καλλίγραμμο κορμί της. «Το καλοκαίρι μόλις ξεκίνησε. holidays #greece #greekislands #noworries #breathe #relax #greattime #familytime #nofilter #seaandsun #justabikini #noretouche», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

# b r e ν ν a t h e # r e l a x # g r e a t tτ ι ς π ρ ώ τ ε ς τ ο υ δ η λ ώ σ ε ι ς έ π ε ι τ α α π ό τ η ν ε π α ν ε κ λ ο γ ή τ ο υ ο Σ ί μ ο ς Ρ ο ύ σ σ ο ς α ν έ φ ε ρ ε χ α ρ α κ τ η ρ ι σ τ ι κ ά « Ε υ χ α ρ ι σ τ ώ  π ο λ ύ τ ο υ ς δ η μ ό τ ε ς γ ι α τ η ν ε μ π

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις