Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια σήμερα: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις
PLUS

Ζώδια σήμερα: Οι ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις

Ζώδια σήμερα: Zώδια 1 Αυγούστου 2019 και το ημερήσιο ωροσκόπιο σου. Μάθε αν είναι ευνοϊκή η σημερινή ημέρα και πως τα άστρα επηρεάζουν τα αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά σου.

Ζώδια σήμερα:Τι θα συμβεί σήμερα; Διάβασε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σου σύμφωνα με τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Στον Λιοντάρι είναι σήμερα η νέα σελήνη δημιουργώντας κέφι, ενώ ανοίγει δρόμο σε όλα τα ζώδια με πολύ μεγάλους έρωτες και λάμψη σε όλους και κυρίως του 1ουδεκαημέρου!

Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται τις πρωινές ώρες στο ζώδιο του Λέοντα στην 8η μοίρα σε φέρνει σε επαφή με τις επιθυμίες αλλά και τις ανάγκες σου. Αυτές ενδεχομένως να είναι διαφορετικές μεταξύ τους και να σε οδηγήσουν σε εσωτερικές συγκρούσεις. Προσπάθησε να διακρίνεις αυτά που θέλεις από αυτά που πρέπει να κάνεις, ώστε να βάλεις τις σωστές προτεραιότητες. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Λέοντες, Ταύροι, Σκορπιοί και Υδροχόοι.

Κριός

Καλό μήνα!Μείνε στο κέφι σου και τα ωραία καλοκαιρινά πράγματα με παιδιά, σύντροφο, με διασκέδαση, φίλους κι όχι στην κουβέντα που δεν κολλάει. Κάποιοι σε θεωρούν νάρκισσο και διαδίδουν ότι όλα ξεκινάνε και τελειώνουν με σένα, ότι παθιάζεσαι με την εικόνα σου και ότι έχεις το στιλ ενός χολιγουντιανού σταρ.  Θα σοκάρονταν αν ήξεραν πόσο ντροπαλός είσαι.

Ταύρος

Η είσαι το πιο γενναιόδωρο και ευγενικό πλάσμα που γεννήθηκε ποτέ στη γη ή είσαι το μεγαλύτερο κορόιδο. Ξέρεις ότι υπήρξαν φορές που αντιλήφθηκες ότι σε είχαν καβαλήσει οι άνθρωποι που είχες εμπιστευτεί. Αντί να μην μιλάς ή να αναλώνεσαι σε διαδικαστικές κουβέντες ενώ μέσα βράζεις, μίλα ουσιαστικότερα.

Δίδυμος

Ψιλή κουβεντούλα για απλά πράγματα και μία βόλτα για να κάνεις το κομμάτι σου, κάνουν θαύματα σήμερα. Κάνε και το έξοδό σου. Τόσες πιθανότητες για σχέσεις, τόσος λίγος χρόνος για να πάρεις κάτι από όλες. Φυσικά είσαι Δίδυμος,μια ρομαντική ανυπότακτη φύση. Θα είσαι φρόνιμος σε μία σχέση; Ω ναι, μπορείς να υποσχεθείς.

Καρκίνος

Είσαι στο κέντρο σου και χαλαρός, αν αυτά που σου λένε σ’ αρέσουν, ασχολήσου, αν όχι, αγνόησέ τα και μην τα σκεφτείς δεύτερη φορά. Είσαι ένας θαυμάσιος, γλυκός άνθρωπος με πνευματικές ανησυχίες, πρώιμα ώριμος, ευτυχισμένος όταν οι άλλοι είναι ευτυχισμένοι και λυπημένος όταν οι άλλοι είναι λυπημένοι.

Λέων

Έχεις αρκετά καλή διάθεση για να μην αφήσεις να σε χαλάσει ούτε το κουτσομπολιό, ούτε το ότι ακόμη τα σχέδια σου δεν λένε να καθίσουν στην θέση τους. Μπορείς να μείνεις όρθιος μέχρι το τέλος του κόσμου κρατώντας στο χέρι σου το τρίπτυχο: Σταθερότητα – Αφοσίωση – Δημιουργικότητα.

Παρθένος

Ύπνο, ξεκούραση και ίσως μια καλή κωμωδία ή κάτι σε επιτραπέζιο, κάτι για να γελάσεις χρειάζεσαι, ώστε να μην παθαίνεις εμμονή με ό, τι δύσκολο σου συμβαίνει. Αν είσαι ένας κανονικός άνθρωπος που θέλει ευτυχισμένες και δημιουργικές σχέσεις θα πρέπει να επιτρέπεις στους ανθρώπους να έχουν τις αδυναμίες τους, τις κακές τους συνήθειες, τις εμμονές τους.

Ζυγός

Μην παραμελείς τον ελεύθερο χρόνο, την σχέση με τους φίλου σου, το χόμπι σου, εξαιτίας των υποχρεώσεων οικογενειακών ή επαγγελματικών. Είσαι εραστής/ερωμένη. Σήμα κατατεθέν σου: Ο έρωτας. Πώς γίνεται, όμως, και πολλές φορές πρέπει να παίξεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε ένα δράμα που δεν έχεις επιλέξει; Για όλα μπορείς να κατηγορήσεις την ερωτική σου ζωή εκτός από πλήξη.

Σκορπιός

Η υπερέκθεση δεν είναι το αγαπημένο σου, οπότε απόφυγε την και κυρίως μην κοπιάζεις για στόχους που ούτε καν είσαι σίγουρος ότι θέλεις. Η ερωτική σου ζωή είναι μια δακρύβρεχτη σαπουνόπερα όπου τίποτα δεν είναι αληθινό. Κι όμως όλα είναι αληθινά. Όταν πληγώνεσαι πονάς βαθιά – δεν είσαι ένας ήρωας κινούμενων σχεδίων που ξεχνάει τον πόνο του στο επόμενο καρέ

Τοξότης

Ανανέωση εδώ και τώρα, με ταινία, έξοδο, εκδρομή, φαγητό με παρέα, χορό, κάτι που δεν έχει σχέση με τα άγχη στο κεφάλι σου. Όταν κερδίζεις αισθάνεσαι ήρωας, πρωταθλητής, μεγάλος παίκτης που κανένα σύστημα δεν μπορεί να τον νικήσει. Όταν χάνεις είσαι απλά άλλος ένας ηλίθιος. Ο τζόγος έχει πολλά πρόσωπα.

Αιγόκερως
Συνδύασε την ερωτική σου διάθεση με συναισθηματική έκφραση στην ερωτική σου ζωή κι όχι με κλισέ κουβέντες ή μούγκα και θα είστε και οι δύο πιο χαρούμενοι. Είσαι Αιγόκερως και ανησυχείς για τα γεράματά σου από τα δεκαοκτώ σου. Χωρίς να το καλοσκεφτείς εξισώνεις το χρήμα με την αγάπη σε μια πολύ μπερδεμένη διευθέτηση.

Υδροχόος
Λάθος το να αναλάβεις να κάνεις εσύ όλη την δουλειά της σχέσης επειδή μπορείς. Ίσως πιέζεις παραπάνω από ό, τι χρειάζεται. Μια ζωή χωρίς έρωτα και παιδιά; Αδύνατον. Θέλεις και τα δύο. Σαν πολίτης του κόσμου δεν μπορείς να ανήκεις σε ένα μόνο άτομο. Ανήκεις στον κόσμο. Πολλοί σε ονομάζουν «ιδιοφυΐα».

Ιχθύς
Να κάνεις το αστείο και το φλερτ σου, να εκτιμήσεις και τα ευχάριστα νέα, αντί να παγιδεύεσαι στο πρακτικό σου σχέδιο και στην δουλειά.  Η Αφροδίτη μέχρι τις 17/6 και ο Ερμής από τις 13-30/6  στους Διδύμους κάνουν προτεραιότητα την οικογένεια, το σπίτι, την αίσθηση ασφάλειας που δίνουν οι άνθρωποι που σε ενδιαφέρουν και αγαπάς.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις