Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Έγκλημα Φιλοπάππου – Μουστάκας: Συγκλονίζει ο πατέρας του Νίκου Μουστάκα
ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα Φιλοπάππου – Μουστάκας: Συγκλονίζει ο πατέρας του Νίκου Μουστάκα

Έγκλημα Φιλοπάππου – Μουστάκας: Τι είπε για τον δολοφόνο του γιου του μετά τη δίκη.

Έγκλημα Φιλοπάππου – Μουστάκας: Συγκλονίζει με τις δηλώσεις του ο πατέρας του Νίκου Μουστάκα, λίγο μετά την καταδίκη των δολοφόνων του γιου του. Ο πατέρας του άτυχου νεαρού μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η επιβληθείσα ποινή αποτελεί ηθική δικαίωση όχι μόνο για εμάς, αλλά κυρίως για τη μνήμη του παιδιού μας που είδε τη ζωή του να χάνεται μέσα σε λίγα λεπτά και βίωσε έναν οδυνηρό και αποτρόπαιο θάνατο. Για την τραγική απώλεια του γιου μας την απόλυτη ευθύνη φέρει η απελθούσα κυβέρνηση. Για τις πολιτικές που εφήρμοσε τόσο στο ζήτημα της ανεξέλεγκτης και αθρόας υποδοχής παρανόμων αλλοδαπών, αλλά και στο ζήτημα της παντελούς έλλειψης μέτρων προστασίας και ασφαλείας πολιτών».

«Ο Πακιστανός ζήτησε συγγνώμη και όταν τελείωσε η δίκη μας έριξε ένα θανατηφόρο βλέμμα, σαν να έλεγε θα σας εκδικηθώ ακόμα μία φορά», συνέχισε ο πατέρας του Νίκου Μουστάκα. Στην κατάθεση του ο πατέρας του 25χρονου είχε εκφράσει την πεποίθησή του ότι οι δράστες «είχαν πρόθεση να τον σκοτώσουν». «Ο γιος μου πήγε με μια φίλη στου Φιλοπάππου, ήταν απόγευμα προς βραδάκι. Εκεί, κάποιος ξένος τους ζήτησε τσιγάρο, ο γιος μου είπε “δεν έχω τσιγάρα μαζί μου”. Τότε, αυτός έφυγε αλλά, όταν έφυγε και ο κόσμος που βρισκόταν στο σημείο, ξαναγύρισε μαζί με άλλους δύο.

Έγκλημα Φιλοπάππου – Μουστάκας: Η κατάθεση του πατέρα για το περιστατικό

Ο ένας έσπασε ένα μπουκάλι, ο άλλος τον απειλούσε με μαχαίρι και ο ανήλικος κρατούσε την κοπέλα για να πάρει ό,τι είχε πάνω της. Κι εγώ διερωτώμαι: Ο γιος μου ήταν 1,77, αυτοί οι δύο δεν μπορούσαν να του πάρουν ό,τι είχε πάνω του και να φύγουν αντί να τον σκοτώσουν; Τον έσυραν μέχρι τον γκρεμό κι έπεσε το παιδί. Ο ένας, ο Πακιστανός είχε άσυλο, δεν ξέρω πώς του δόθηκε. Τον πλήρωναν 400 ευρώ, είχε σπίτι. Αυτό το κόλπο με το τσιγάρο ήταν προσχεδιασμένο προκειμένου να κάνουν επόπτευση του χώρου. Πιστεύω ακράδαντα ότι είχαν πρόθεση να τον σκοτώσουν. Ο Πακιστανός πήγαινε εκεί κάθε μέρα τον ήξερε καλά τον χώρο».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις