Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Τρομερό να ακούς τον εθνικό ύμνο» (vid)
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Τρομερό να ακούς τον εθνικό ύμνο» (vid)

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Δεν ήταν η πρώτη φορά που δήλωσε υπερήφανος ως Έλληνας ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναφερόμενος στον εθνικό ύμνο και όσα νιώθει όταν παίζει με τη γαλανόλευκη

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Δεν ήταν η πρώτη φορά που το είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ούτε φυσικά η τελευταία που φάνηκε υπερήφανος επειδή θα φορέσει τη γαλανόλευκη εμφάνιση στο Μουντομπάσκετ της Κίνας. Ύστερα από έξι χρόνια στο ΝΒΑ, ο MVP της περασμένης σεζόν στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, δήλωσε στο κανάλι OPEN στη Media Day της Εθνικής ότι είναι τρομερό να ακούς τον εθνικό ύμνο, όπως και το συναίσθημα να παίζεις για την Ελλάδα.

Ο «Greek Freak» που είχε αρνηθεί την ισπανική υπηκοότητα σε μικρότερη ηλικία, εξακολουθεί να δείχνει την αγάπη του για τον τόπο που μεγάλωσε σε κάθε ευκαιρία. «Είναι τρομερό το συναίσθημα να παίζεις με την Εθνική, όπως και το να ακούς τον Εθνικό Ύμνο. Βέβαια, επίσης τρομερό είναι να κερδίζεις με την φανέλα της Εθνικής» τόνισε ο φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς, που θα έχει στο πλευρό του στην προετοιμασία και τα δύο αδέρφια του, Θανάση και Κώστα.

Giannis: «Να γυρίσουμε με μια διάκριση»

Μεγάλα λόγια όσον αφορά τη διοργάνωση που μας περιμένει, απέφυγε να πει ο Giannis. Όμως είναι βέβαιο ότι και αυτός θεωρεί πώς υπάρχουν οι δυνατότητες για να φτάσει η Εθνική μας ψηλά στη διοργάνωση της Κίνας. Εύκολη υπόθεση δεν θα είναι, ωστόσο υπάρχει η ποιότητα και οι δυνατότητες για να τα καταφέρουμε. «Προσπαθώ να είμαι όσο πιο καλός μπορώ και να βοηθώ την ομάδα μου. Μου αρέσει να κερδίζω. Δεν μου αρέσει να χάνω. Θέλω να βάλουμε τα δυνατά μας και να γυρίζουμε με μία διάκριση» είπε ακόμη ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Θα έχει πολύ ενδιαφέρον πάντως η θέση στην οποία θα θελήσει να τον χρησιμοποιήσει ο προπονητής της Εθνικής Θανάσης Σκουρτόπουλος. Έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που είχε πει ότι ο Γιάννης θα είναι το πεντάρι σε αυτή την αποστολή, δηλαδή ο σέντερ της ομάδας. Η χημεία είναι κάτι που απασχολεί τον ομοσπονδιακό τεχνικό, καθώς υπάρχουν πολλοί έμπειροι παίκτες, με εξαιρετικά προσόντα που πρέπει να ταιριάξουν μεταξύ τους. Αυτός είναι και ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος για τον κόουτς Σκουρτόπουλο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις