Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Τραμπ – μαλλιά: Viral για ακόμη μία φορά ο Αμερικανός πρόεδρος
ΚΟΣΜΟΣ

Τραμπ – μαλλιά: Viral για ακόμη μία φορά ο Αμερικανός πρόεδρος

Τραμπ – μαλλιά: «Άτακτο» έντομο «κόλλησε» στα μαλλιά του Ντόναλντ Τραμπ.

Τραμπ – μαλλιά: Τα μαλλιά του Αμερικανού προέδρου έχουν αποτελέσει θέμα παγκόσμιας συζήτησης και… χλεύης. Αυτή τη φορά όμως ήρθαν στην επικαιρότητα για άλλο λόγο. Την ώρα που εκφωνούσε ομιλία στο Τζέιμσταουν της Βιρτζίνια για τα 400 χρόνια δημοκρατίας στην Αμερική, δέχθηκε έναν απρόσκλητο επισκέπτη. Συγκεκριμένα, ένα ανυπάκουο ζωύφιο κόλλησε στα μαλλιά του. Αυτό οδήγησε πολλούς ομιλητές να μην δώσουν και τόση σημασία στην ομιλία του Αμερικανού προέδρου. Την προσοχή τους τράβηξε το επίμονο έντομο, που κόλλησε στα μαλλιά του Τραμπ στην αρχή του λόγου του.

Η εικόνα αυτή προκάλεσε χαμό στο ίντερνετ. Οι δε χρήστες του Twitter πραγματικά έστησαν πάρτι σχολιάζοντας το ασυνήθιστο περιστατικό. Έτσι για ακόμη μία φορά τα μαλλιά του Αμερικανού προέδρου έγιναν viral.

Τραμπ – μαλλιά: Τα σχόλια στο twitter

«Ένα ζωύφιο σέρνεται στα μαλλιά σου!», έγραψε μία γυναίκα. «Ο Τραμπ έχει μια μύγα που βουίζει γύρω απ’ τα αχυρένια μαλλιά του», παρατήρησε μια άλλη. «Τι στην ευχή! Ο συγκάτοικός μου άφησε ανοικτό το δίκτυο Fox News, o Τραμπ μιλά για την 400 επέτειο του Τζέιμσταουν. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΝΑ ΕΝΤΟΜΟ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥ. ΤΙ ΣΤΗΝ ΕΥΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ; ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. Κινείται. Είναι ζωντανό. Σέρνεται στο μέτωπό του τώρα. Θεέ μου! Μήπως ονειρεύομαι;», σχολίασε ένας άλλος χρήστης. Κι ένας άλλος πρόσθεσε με δόση χαιρεκακίας: «Το πρόσωπο του Τραμπ ΜΟΛΥΝΘΗΚΕ με ζωύφια!».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις