Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / GNTM 2 πότε ξεκινάει: Παίκτριες και κριτές σε “πυρετώδεις” προετοιμασίες και συμμετοχή “έκπληξη”
LIFESTYLE

GNTM 2 πότε ξεκινάει: Παίκτριες και κριτές σε “πυρετώδεις” προετοιμασίες και συμμετοχή “έκπληξη”

GNTM 2 πότε ξεκινάει: Ο γυναικείος διαγωνισμός, που κατάφερε να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό την προηγούμενη σεζόν, έρχεται με τον 2ο κύκλο επεισοδίων, από το Star.

GNTM 2 πότε ξεκινάει: Η Βίκυ Κουλιανού, επιστρέφει στην τηλεόραση και το GNTM 2. Το μοντέλο, που και σήμερα εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της, αναμένεται να έχει ρόλο έκπληξη στο GNTM. Σύμφωνα με την Real Life, η Βίκυ Κουλιανού θα «εισβάλλει» στη νέα σεζόν του ριάλιτι μόδας, παρέχοντας συμβουλές στα επίδοξα μοντέλα ως μάνατζέρ τους. Η εμπειρία της στις πασαρέλες, σε φωτογραφήσεις και οι συνεργασίες με Έλληνες και ξένους σχεδιαστές αποτελούν ισχυρά χαρτιά, χαρίζοντάς τις εμπειρίες που μπορεί να μοιραστεί με τα κορίτσια. Η Βίκυ Κουλιανού θα βρίσκεται δίπλα στα μοντέλα, θα τους δίνει συμβουλές και θα τις βοηθά όταν περνούν δύσκολα.

Το GNTM θα επιστρέψει τη νέα σεζόν και αναμένεται να είναι ακόμα πιο δυνατό. Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει και οι δοκιμασίες για τα κορίτσια είναι και φέτος πολλές. Μάλιστα, σε μία από αυτές τα επίδοξα μοντέλα κλήθηκαν να φωτογραφηθούν στους κατάμεστους δρόμους της Αθήνας με μαγιό. Το GNTM πέρυσι κατάφερε να γίνει ένα από τα αγαπημένα προγράμματα των τηλεθεατών, κάνοντας υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Η επιτυχία του ριάλιτι μόδας φάνηκε και από τις φετινές δηλώσεις συμμετοχής. Συγκεκριμένα 7.000 κορίτσια διεκδίκησαν θέση στο GNTM και εξ αυτών τα 400 βρέθηκαν ενώπιον των κριτών.

GNTM 2 κριτές: Χωρίς Ηλιάνα, δεν γίνεται!

Μία από τους κριτές που συζητήθηκε πολύ πέρσι είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία θα βρίσκεται και φέτος στο πλευρό της Βίκυς Καγιά. Το μοντέλο, που έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM, μετά τις διακοπές της, επέστρεψε στις υποχρεώσεις της και τα γυρίσματα του ριάλιτι, που έχουν πάρει «φωτιά».

Η μελαχρινή κριτής του GNTM, αποκάλυψε στους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram τι κάνει κρυφά κατά τη διάρκεια των πολύωρων γυρισμάτων. Όπως φαίνεται και στο στιγμιότυπο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου κάθεται στην θέση της,πίσω από το τραπέζι της κριτικής επιτροπής, όμως έχει βγάλει τις ψηλοτάκουνες γόβες της, οι οποίες όπως φαίνεται δεν είναι καθόλου βολικές, για να ξεκουράσει τα πόδια της.

GNTM 2 πότε ξεκινάει: Θα έχει το μεγαλύτερο πλατό στην ελληνική τηλεόραση

Ο δεύτερος κύκλος του GNTM αναμένεται να κεντρίσει ξανά το ενδιαφέρον του κοινού, ενώ οι ετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει και οι πληροφορίες μιλούν για ένα ριάλιτι – υπερπαραγωγή, ειδικά όσον αφορά το πλατό και τα σκηνικά. Σύμφωνα με το tv24, προκειμένου το Star να προλάβει τον ανταγωνισμό, κάτι που πέρσι είχε καταφέρει, έχει προγραμματίσει, εκτός απροόπτου, τη μεγάλη πρεμιέρα για το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου.

Το πλατό που στήθηκε για τις ανάγκες των οντισιόν του δεύτερου κύκλου στην Αθήνα είναι 2.000 τετραγωνικά μέτρα, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στην ελληνική τηλεόραση!

Το σκηνικό στήθηκε στο Ολυμπιακό Συγκρότημα Ελληνικού. Μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει συμμετοχή 7.000 κορίτσια, από αυτές έχουν ήδη επιλεγεί 400 και 70 θα είναι τα κορίτσια που θα φτάσουν στο bootcamp.

GNTM 2: Πανέμορφες κοπέλες

Το μεγαλειώδες και υπέρλαμπρο σκηνικό αφήνει με ανοιχτό το στόμα όσες κοπέλες μεταβαίνουν εκεί για την οντισιόν, αφού είναι πραγματικά εκθαμβωτικό και εντυπωσιακό.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί, όπως και η Έλενα Χριστοπούλου, θα έχει έναν ιδιαίτερο ρόλο στον δεύτερο κύκλο του GNTM, ενώ θα έχει και έναν ρόλο-έκπληξη στις οντισιόν. Μάλιστα, επειδή κάποια κορίτσια είχαν πάει αρκετά υποψιασμένα στις οντισιόν, οι “δαιμόνιοι” κριτές τις υπέβαλαν σε πολύ δύσκολες δοκιμασίες.

Η κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» «τρύπωσε» στα γυρίσματα της πρώτης οντισιόν του GNTM, και συνομίλησε με πολλές κοπέλες που πήγαν να περάσουν από κάστιγνκ, με σκοπό να δουλέψουν στον χώρο του μόντελινγκ. Τα κορίτσια, λίγο πριν μπουν συμπληρώνουν ένα μικρό βιογραφικό πριν μπουν στην αίθουσα με τους κριτές. Όπως θα δούμε και στο βίντεο, για άλλη μια φορά, κάθε μία από τις εντυπωσιακές κοπέλες που έχουν δηλώσει συμμετοχή, πρεσβεύει κι έναν διαφορετικό τύπο ομορφιάς.

Οι κριτές Βίκυ Καγιά, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Άγγελος Μπράτης, Δημήτρης Σκουλός, έλαβαν τις θέσεις τους και αναζητούν το επόμενο Greece’s Next Top Model, ανάμεσα στα 20 κορίτσια που, όπως φαίνεται, βρίσκονται ήδη εντός του σπιτιού.

Μια μόνο γυναίκα θα κερδίσει μεγάλο συμβόλαιο στο χώρο της μόδας και χρηματικό έπαθλο 50.000 ευρώ!

GNTM 2 πότε ξεκινάει: Έρχεται, τον Σεπτέμβρη

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις