Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Νεϊμάρ – βιασμός: Νέα τροπή στην υπόθεση – Αποσύρθηκαν οι κατηγορίες εναντίον του
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νεϊμάρ – βιασμός: Νέα τροπή στην υπόθεση – Αποσύρθηκαν οι κατηγορίες εναντίον του

Νεϊμάρ - βιασμός: Το γραφείο του γενικού εισαγγελέα του Σάο Πάολο δήλωσε τη Δευτέρα, ανέφερε το AFP, ότι η αστυνομία έκλεισε την υπόθεση λόγω έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων.

Νεϊμάρ – βιασμός: “Ανάσα” για τον διεθνή Βραζιλιάνο σούπερ σταρ Νεϊμάρ, καθώς η εισαγγελία στη Βραζιλία απέσυρε τις καταγγελίες εναντίον του για βιασμό, ως αβάσιμες. Όπως ανακοινώθηκε, δεν υπάρχουν στοιχεία που να αποδεικνύουν τη συμμετοχή του σε όσα του αποδίδουν οι τρεις γυναίκες. Η υπόθεση θα περάσει από νέο έλεγχο, αυτή τη φορά από τον γενικό εισαγγελέα.Ένας εκπρόσωπος του Νεϊμάρ δήλωσε ότι δεν μπόρεσε να σχολιάσει την απόφαση της αστυνομίας. Η αστυνομία του Σάο Πάολο πρόκειται να πραγματοποιήσει συνέντευξη Τύπου σήμερα Τρίτη.Ο Νεϊμάρ αρνήθηκε έντονα τους ισχυρισμούς ότι βίασε μια γυναίκα από τη Βραζιλία σε ξενοδοχείο το Μάιο.

Το υποτιθέμενο σκάνδαλο ξέσπασε στις 2 Ιουνίου όταν ο Neymar δημοσίευσε ένα βίντεο επτά λεπτών για το Instagram, όπου είχε έρθει πρώτα σε επαφή με τη Najila Trindade, αποκαλύπτοντας ότι κατηγορήθηκε για βιασμό. Σε μια προσπάθεια να υπερασπιστεί τον εαυτό του ενάντια στους ισχυρισμούς, ο Neymar συνοδεύεται από μηνύματα της WhatsApp και εικόνες της συνάντησής του με την Trindade. Στο βίντεο ο Νεϊμάρ συμπεριέλαβε μηνύματα και αποκαλυπτικές φωτογραφίες. Σύμφωνα με τον ίδιο, του τα έστειλε στο WhatsApp η γυναίκα που τον κατήγγειλε, ημέρες μετά τη συνάντησή τους. «Υπήρξε σχέση ανάμεσα σε έναν άνδρα και μια γυναίκα μέσα στους τέσσερις τοίχους. Την επόμενη ημέρα δεν συνέβη τίποτα. Ελπίζω οι ερευνητές να διαβάσουν τα μηνύματα και να δουν τι συνέβη».

Νεϊμάρ – βιασμός: Το βίντεο από το ξενοδοχείο

Η Νατζίλα Τριντάντε Μέντες ντε Σόουζα κατήγγειλε στις αστυνομικές αρχές ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον Νεϊμάρ σε σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Παρίσι, με τον άσο της Παρί Σεν Ζερμέν να επιμένει από την πρώτη στιγμή ότι το σεξ ήταν συναινετικό. Μάλιστα, κυκλοφόρησε, ένα βίντεο με τον Νεϊμάρ και το μοντέλο στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, στο οποίο τσακώνονται.

Στο μεταξύ, η Νατζίλα Τριντάντε Μέντες ντε Σόουζα έκανε τηλεοπτική συνέντευξη στο κανάλι TV SBT όπου εξηγούσε τον λόγο που βρέθηκε στο Παρίσι και στο ίδιο δωμάτιο με τον Νεϊμάρ και αναφέρθηκε στα όσα έγιναν εκεί. Το μοντέλο τόνισε αρχικά ότι ένιωσε έλξη για τον Νεϊμάρ. «Ανταλλάζαμε μηνύματα στο Instagram και με ρώτησε πότε μπορώ να πάω στο Παρίσι. Του απάντησα ότι μπορώ ακόμη και τώρα αλλά δεν έχω λεφτά. Μου είπε ότι θα αναλάμβανε εκείνος τα έξοδα και πλήρωσε για το αεροπορικό μου εισιτήριο και το δωμάτιο στο ξενοδοχείο», υποστήριξε.

Όσο για το τι έγινε στο ξενοδοχείο;

«Τον ρώτησα αν είχε φέρει μαζί του προφυλακτικό και είπε όχι. Έτσι του είπα ότι δεν θα συνέβαινε τίποτα μεταξύ μας. Δεν με άκουσε και προχώρησε στην πράξη. Του είπα ‘σταμάτα, σταμάτα, όχι, εκείνος δεν μιλούσε, απλά έκανε ό,τι έκανε. Το μόνο που θέλω είναι δικαιοσύνη. Η εμπειρία με έχει τραυματίσει ψυχολογικά. Θέλω να πληρώσει για αυτό που έκανε».

Μιλώντας για τον εαυτό της, η Νατζίλα Τριντάντε Μέντες ντε Σόουζα πρόσθεσε: «Είμαι μια φυσιολογική κοπέλα που εργάζεται και σπουδάζει. Είμαι μοντέλο και σπουδάζω εσωτερική διακόσμηση. Μου αρέσουν τα σπορ, η γυμναστική και ο χορός, όπως και το να είμαι κόρη και μητέρα».

Νεϊμάρ – βιασμός: Το βίντεο ‘ντοκουμέντο’

Άσχημα τα πράγματα για το μοντέλο

Η αστυνομία της Βραζιλίας κατέθεσε μήνυση για δυσφήμιση σε βάρος της Νατζίλα Τριντάντε, αφού η νεαρή σε δηλώσεις της άφησε να εννοηθεί ότι οι αστυνομικές δυνάμεις είναι διεφθαρμένες.
Η δήλωση αυτή έγινε στη συνέντευξη που παραχώρησε η 26χρονη στον τηλεοπτικό σταθμό SBT, αναφερόμενη στην υποτιθέμενη κλοπή ενός τάμπλετ με το οποίο είχε τραβήξει το βίντεο της συνάντησής της με τον ποδοσφαιριστή το Μάιο στο Παρίσι.

Όταν ο παρουσιαστής τής είπε ότι η Αστυνομία δεν βρήκε στο σπίτι όπου φέρεται να έγινε ο βιασμός άλλα αποτυπώματα πέρα από τα δικά της και της οικιακής βοηθού, η Τριντάντε απάντησε: «Επομένως, η αστυνομία είναι πουλημένη; Ή όχι; Ή μήπως εγώ είμαι τρελή;». Οι αστυνομικές αρχές κατέθεσαν μήνυση σε βάρος της, τονίζοντας στην ανακοίνωση που εξέδωσαν «την απόλυτη διαφάνεια, ουδετερότητα και αμεροληψία τους». Μετά την καταγγελία της Τριντάντε εναντίον του Νεϊμάρ, στις 31 Μαΐου, το νεαρό μανεκέν αντιμετωπίζει σοβαρές δυσκολίες να στοιχειοθετήσει την υπόθεσή της, ενώ τρεις δικηγόροι την άφησαν στα κρύα του λουτρού…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις