Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Volotea ακύρωση: Περίμεναν στη Μύκονο το αεροπλάνο και επέστρεψαν με πλοίο
ΕΛΛΑΔΑ

Volotea ακύρωση: Περίμεναν στη Μύκονο το αεροπλάνο και επέστρεψαν με πλοίο

Volotea ακύρωση: Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι επιβάτες της πτήσης V74157 της Volotea από Μύκονο για Αθήνα, αφού πριν πετάξουν ενημερώθηκαν ότι θα γυρίσουν με πλοίο.

Volotea ακύρωση: Απίστευτη ταλαιπωρία για τους επιβάτες που θα πετούσαν το βράδυ της Κυριακής από τη Μύκονο για την Αθήνα, ενώ υπάρχουν παράπονα για μεγάλες καθυστερήσεις σε πτήσεις της εταιρείας… Όπως είναι φυσικό, ακόμα δεν μπορούν να πιστεύουν ένα απίστευτο μήνυμα που έλαβαν επιβάτες της αεροπορικής εταιρείας Volotea, όταν η πτήση V74157 από Μύκονο με προορισμό το αεροδρόμιο του Ελευθέριου Βενιζέλου που ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή στις 7 το απόγευμα δεν έγινε ποτέ.

Μόλις 20 λεπτά πριν από την αναχώρηση οι επιβάτες ειδοποιήθηκαν με sms ότι δεν θα πετάξουν για Αθήνα αλλά αντίθετα θα… πλεύσουν για Πειραιά. Οι υπεύθυνοι της εταιρίας δεν έδωσαν καμιά εξήγηση για την ματαίωση της πτήσης, αλλά ενημέρωσαν πως τους εξασφάλισαν εισιτήρια με το φέρι της γραμμής για το πρωί της Δευτέρας. Οι επιβάτες, οι περισσότεροι ξένοι τουρίστες, που έχαναν ανταπόκριση από Αθήνα, για άλλο προορισμό μάταια προσπαθούσαν να συνεννοηθούν με τους υπεύθυνους της εταιρείας.

Volotea ακύρωση: Τι πρέπει να κάνω αν η πτήση μου έχει υποστεί αλλαγές

Στη Volotea προσπαθούμε να αποτρέψουμε οποιαδήποτε αλλαγή ή ακύρωση των πτήσεών μας. Εντούτοις, σε πολύ συγκεκριμένες περιπτώσεις και για διάφορους λόγους όλες οι αεροπορικές γραμμές, συμπεριλαμβανομένης της Volotea, αναγκαζόμαστε να προβαίνουμε σε αλλαγές ωραρίων σε προγραμματισμένες πτήσεις, καθώς και σε ακυρώσεις συγκεκριμένων δρομολογίων.

Εάν οι πτήσεις σου υποστούν αλλαγή ή ακύρωση εκ μέρους της Volotea, θα επικοινωνήσουμε μαζί σου μέσω του αριθμού τηλεφώνου ή του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σχετίζεται με την κράτησή σου. Εάν έχεις πραγματοποιήσει την κράτησή σου μέσω ταξιδιωτικού γραφείου, τότε το τελευταίο ευθύνεται για την ενημέρωσή σου σχετικά με οποιαδήποτε αλλαγή ή ακύρωση.

Ανάλογα με τον τύπο της αλλαγής, θα σε ενημερώσουμε για τα στοιχεία της νέας πτήσης σου ή θα σου προσφέρουμε άλλες εναλλακτικές λύσεις τις οποίες μπορείς να διαχειριστείς στην ενότητα. Το σύνολο των προσφερόμενων εναλλακτικών λύσεων ή/και διαδικασιών επιστροφής χρημάτων διέπονται από τους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης (συμπεριλαμβανομένου μεταξύ άλλων του κανονισμού (ΕΚ) αριθ. 261/2004).

Σε περίπτωση αποδοχής κάποιας εναλλακτικής λύσης αντί της επιστροφής χρημάτων, εφαρμόζονται οι σχετικοί όροι συνθήκες Μεταφοράς. Τέλος, σε κάθε περίπτωση, σου εκφράζουμε την ειλικρινή μας συγγνώμη εάν η πτήση σου υποστεί κάποια αλλαγή ή ακύρωση εκ μέρους της Volotea. Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να αποφύγουμε τις εν λόγω αλλαγές και σε περίπτωση που είναι αναπόφευκτες, εγγυόμαστε να βρούμε την πιο κατάλληλη λύση που να προσαρμόζεται στις ανάγκες σου.

Πηγή φωτογραφιών: unsplash.com

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις