Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κριθαρίδης – αναρχικοί: “Είναι χρήσιμοι στην κοινωνία, κατά την δική σας άποψη καταστρέφουν” (vid)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κριθαρίδης – αναρχικοί: “Είναι χρήσιμοι στην κοινωνία, κατά την δική σας άποψη καταστρέφουν” (vid)

Κριθαρίδης - αναρχικοί: Στη δήλωση ότι «φυσικά και είναι χρήσιμοι και οι αναρχικοί στην κοινωνία» προέβη ο εκπρόσωπος τύπου της ΜέΡΑ 25.

Κριθαρίδης – αναρχικοί: Αντιδράσεις προκάλεσε σε τηλεοπτικό πάνελ η άποψη του εκπροσώπου Τύπου του Μέρα25, Μιχάλη Κριθαρίδη, ότι οι αναρχικοί είναι χρήσιμοι στην κοινωνία και τα πανεπιστήμια. «Φυσικά και είναι χρήσιμοι και οι αναρχικοί στην κοινωνία. Οι αναρχικοί είναι χρήσιμοι, γιατί μέσα στο πανεπιστήμιο υπάρχουν ιδεολογικές ζυμώσεις», είπε o Μιχάλης Κριθαρίδης στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra. O εκπρόσωπος Τύπου του Μέρα25 επιτέθηκε στους εκπροσώπους της Νέας Δημοκρατίας και του Κινήματος Αλλαγής που συμμετείχαν στο τηλεοπτικό πάνελ και διαφώνησαν με την άποψή του.

«Η θέση του Μέρα25 είναι ότι το πανεπιστημιακό άσυλο ανήκει σε όλο το λαό. Ο λαός μαζί με το φοιτητικό κίνημα πρέπει να το προστατέψουν από τα κοράκια της Νέας Δημοκρατίας και του Κινήματος Αλλαγής. Εμείς καλούμε τους φοιτητές να βγουν στους δρόμους. Οι αναρχικοί είναι χρήσιμοι για την κοινωνία», ανέφερε ο Μιχάλης Κριθαρίδης. Η Ομάδα Αλήθειας σχολιάζοντας την τοποθέτηση του κ. Κριθαράκη αναφέρει: «Μα τι άλλο θα ακούσουμε από αυτούς τους ανθρώπους;»

Ο Μιχάλης Κριθαρίδης είναι Νομικός και ειδικεύεται στο Ποινικό Δίκαιο. Γεννήθηκε το 1992 στη Θεσσαλονίκη. Το 2016 ξεκίνησε να φοιτά στο Μεταπτυχιακό Οικονομικής Επιστήμης του ΕΚΠΑ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις