Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ιμάντας αποσκευών αεροδρόμιο ατύχημα: 2χρονος παρασύρεται από ιμάντα – Εφιαλτικό βίντεο
ΚΟΣΜΟΣ

Ιμάντας αποσκευών αεροδρόμιο ατύχημα: 2χρονος παρασύρεται από ιμάντα – Εφιαλτικό βίντεο

Ιμάντας αποσκευών αεροδρόμιο ατύχημα: Χρειάστηκαν μόλις δύο λεπτά για να τραυματιστεί ένα αγόρι δύο ετών στο διεθνές αεροδρόμιο της Ατλάντα.

Ιμάντας αποσκευών αεροδρόμιο ατύχημα: Σε τραγωδία παραλίγο να μετατραπεί το “παιχνίδι” ενός μικρού αγοριού στον ιμάντα μεταφοράς αποσκευών, στο αεροδρόμιο της Ατλάντα. Η κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη στιγμή που το παιδί παρασύρθηκε και εξαφανίστηκε στα «ενδότερα» του αεροδρομίου. Λίγες στιγμές ήταν αρκετές για να ξεφύγει της προσοχής της μαμάς του, η οποία εκείνη τη στιγμή εκτύπωνε τις κάρτες επιβίβασης. Η ίδια έζησε εφιαλτικές στιγμές έως ότου τον εντοπίσουν οι άνθρωποι του αεροδρομίου. Το παιδί εντοπίστηκε λίγο μετά, με σπασμένο χέρι, τρομαγμένο, αλλά σώο από την περιπέτεια.

Το Χάρτσφιλντ – Τζάκσον της Ατλάντα είναι το αεροδρόμιο με τη μεγαλύτερη κίνηση στον κόσμο, τίτλο που κατέχει από το 1998. Πάνω από 100 εκατομμύρια ταξιδιώτες περνούν από τον ταξιδιωτικό αυτό κόμβο ετησίως ενώ ημερησίως το αεροδρόμιο εξυπηρετεί κατά μέσο όρο περίπου 2.700 αφίξεις και αναχωρήσεις. Το 2013 ένα μωρό ηλικίας πέντε μηνών βρήκε τραγικό θάνατο, όταν  το καρότσι μέσα στο οποίο βρισκόταν μπλέχτηκε στον ιμάντα παραλαβής αποσκευών στο αεροδρόμιο του Αλικάντε της Ισπανίας Η μητέρα είχε τοποθετήσει το καρότσι με το βρέφος πάνω σε έναν ακινητοποιημένο ιμάντα. Ξαφνικά ο ιμάντας ενεργοποιήθηκε, το καρότσι μπλέχτηκε με συνέπεια τον θάνατο του βρέφους. Η Αστυνομία του Αλικάντε ανέφερε πως ο ιμάντας παραλαβής αποσκευών ενεργοποιήθηκε από το βάρος του καροτσιού.

Δείτε το βίντεο:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις