Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Σούζαν Ίτον δολοφόνος: “Χτυπούσα με το αυτοκίνητο πολλές – Την Αμερικανίδα ήθελα να τη βιάσω”
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σούζαν Ίτον δολοφόνος: “Χτυπούσα με το αυτοκίνητο πολλές – Την Αμερικανίδα ήθελα να τη βιάσω”

Σούζαν Ίτον δολοφόνος: Νέες αποκαλύψεις σχετικά με τον τρόπο που ο 27χρονος Γιάννης Παρασκάκης επιτίθετο εναντίον των γυναικών που του άρεσαν

Σούζαν Ίτον δολοφόνος: Σόκαρε τους ανακριτές με όσα παραδέχτηκε ο 27χρονος αγρότης από τα Χανιά ο οποίος κακοποίησε σεξουαλικά και δολοφόνησε την 60χρονη Αμερικανίδα βιολόγο Σουζάν Ίτον. Η Real News φέρνει στο φως νέες αποκαλύψεις σχετικά με τον τρόπο που ο 27χρονος Γιάννης Παρασκάκης επιτίθετο εναντίον των γυναικών που του άρεσαν. «Έχοντας μικρή ταχύτητα, χτυπούσα με το αυτοκίνητο όσες γυναίκες μου άρεσαν. Έχω “πειράξει” με αυτόν το τρόπο πολλές κοπέλες. Ήθελα να τις γνωρίσω. Πολλές φορές κατέβαινα να τους ζητήσω συγγνώμη. Με την Αμερικανίδα θόλωσα και τη χτύπησα δύο φορές για να τη βιάσω μετά».

Περιγράφοντας τον τρόπο δράσης του ο Παρασκάκης αποκάλυψε «πως συνήθως τις ακολουθούσα με ταχύτητα 10 χλμ. για αρκετή απόσταση. Τις πείραζα, τις φόβιζα και τις ενοχλούσα με τον τρόπο αυτό. Κάποιες που μου άρεσαν τις χτυπούσα κιόλας. Θυμάμαι πως σε μία ξένη κατέβηκα από το αμάξι και της είπα πως ήμουν αφηρημένος και της ζητούσα συγγνώμη. Προσφέρθηκα να τη βοηθήσω να τη μεταφέρω στο νοσοκομείο. Ήθελα να γνωριστώ μαζί τους».

Ο δράστης του άγριου φονικού και του βιασμού της Σουζάν Ίτον μεταφέρθηκε από το Τμήμα Μεταγωγών στις φυλακές Τριπόλεως από όπου επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τον ιερέα πατέρα του και τη σύζυγό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 27χρονος εκμυστηρεύτηκε στους αστυνομικούς πως «δεν πίστευα ότι θα με εντόπιζαν για το φόνο της Αμερικανίδας. Την πέταξα στη σήραγγα του γερμανικού οχυρού για να μην την εντοπίσουν. Δεν περίμενα ότι θα με ανακαλύψουν τόσο σύντομα».

Oι περιγραφές από την ομολογία σοκάρουν και είναι σκληρές

Ο Παρασκάκης χτύπησε με το αυτοκίνητό του το θύμα του, το μεσημέρι της 2ας Ιουλίου, με σκοπό να το κακοποιήσει σεξουαλικά. Η γυναίκα είχε βγει εκείνη την ώρα για τρέξιμο, όπως συνήθιζε να κάνει. Είχε καλή φυσική κατάσταση και έδωσε μάχη για τη ζωή της. «Γύρισε και με κοίταξε τραυματισμένη στο χώμα, μετά το πρώτο χτύπημα. Θυμάμαι το βλέμμα της. Τότε αποφάσισα να την ξαναπατήσω.. Τότε αποφάσισα να την πάω στο καταφύγιο. Τη βίασα τρεις φορές, μετά την πέταξα», παραδέχθηκε με κυνισμό ο δράστης, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Real News».

«Ήθελα να βρω μια γυναίκα»

«Την είδα γύρω στις 3 το μεσημέρι να τρέχει φορώντας αθλητική φόρμα. Δεν υπήρχε κανείς άλλος στον δρόμο. Ήθελα να βρω μια γυναίκα να κάνω σεξ, γι’ αυτό είχα πάρει το αμάξι και οδηγούσα στον δρόμο. Την αιφνιδίασα χτυπώντας την με το αμάξι. Ήθελα να την ακινητοποιήσω. Όταν έπεσε στο έδαφος ματωμένη, γύρισε και με κοίταξε. Τότε αποφάσισα να την ξαναπατήσω. Έβαλα όπισθεν και οι τροχοί του αυτοκινήτου πέρασαν από πάνω της. Της κόπηκε το αυτί και ούρλιαζε από τον πόνο», συνέχισε κατά την απολογία του.

Το θύμα πάλεψε για να κρατηθεί στη ζωή

«Θυμήθηκα πως είχα στο αμάξι μια ομπρέλα θαλάσσης. Έβγαλα το κάλυμμα και το έστρωσα στο πορτμπαγκάζ για να μη μείνουν αίματα. Την έβαλα μέσα και έριξα και το κομμένο αυτί. Ήταν ζωντανή και πάλευε. Αντιδρούσε αλλά την κρατούσα γερά. Σχεδόν παλεύαμε και της έσφιγγα τον λαιμό για να την ακινητοποιήσω. Τη βίασα τρεις φορές. Την έσυρα κοντά στο φρεάτιο και την πέταξα μέσα στην τρύπα. Έριξα πάνω της το κάλυμμα της ομπρέλας και ο,τι σκισμένα ρούχα υπήρχαν γύρω γύρω».

Στις 8 Ιουλίου, κάποιοι ερασιτέχνες σπηλαιολόγοι ανακάλυψαν το πτώμα και ειδοποίησαν τις αρχές που έσπευσαν στο σημείο. Ο Παρασκάκης ήταν ένας από τους δέκα ντόπιους που προσήγαγαν οι αρχές, καθώς το καταφύγιο – πυριτιδαποθήκη μαρτυρούσε καλή γνώση της περιοχής από τον δράστη. Αρχικά ο καθ’ ομολογία δολοφόνος και βιαστής είχε υποστηρίξει πως δεν γνωρίζει τίποτα αλλά υπέπεσε σε αντιφάσεις και τελικά αναγκάστηκε να ομολογήσει.

Η άγρια δολοφονία της Αμερικανίδας βιολόγου με τη ματιά ενός εγκληματολογικού αναλυτή

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις