Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αρπαγή ανηλίκου Ιόνιο: Σε συναγερμό οι Αρχές
ΕΛΛΑΔΑ

Αρπαγή ανηλίκου Ιόνιο: Σε συναγερμό οι Αρχές

Αρπαγή ανηλίκου Ιόνιο: Σε κατάσταση επιφυλακής έχουν τεθεί οι αστυνομικές Αρχές στο Ιόνιο, όπου απήχθη ένας ανήλικος.

Αρπαγή ανηλίκου Ιόνιο: Σε συναγερμό βρίσκονται  οι αστυνομικές Αρχές στο Ιόνιο, όπου απήχθη ένας ανήλικος. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στην τοπική ελληνική αστυνομία υπήρξε σήμα, σύμφωνα με το οποίο σε νησί του Ιονίου εκτυλίχθηκε απαγωγή ανηλίκου, με τους δράστες να αποχωρούν από αυτό επιβαίνοντας σε ημιφορτηγό. Την ίδια ώρα η περιοχή της Αχαΐας θεωρείται ένας από τους πιθανούς προορισμούς τους. Σύμφωνα με το patrastimes.gr, ομάδες της ΕΛ.ΑΣ. διενεργούν εκτεταμένους ελέγχους σε οδικούς άξονες για τον εντοπισμό των δραστών.

Τον Μάρτη του 2019, άλλες δύο υποθέσεις είχαν τρομοκρατήσει τους γονείς της χώρας. Το κέντρο της Άμεσης Δράσης έλαβε τηλεφώνημα για I.X. στο οποίο επέβαινε τουλάχιστον μία γυναίκα, η οποία φέρεται να πλησίασε ανήλικο κορίτσι στη Λεωφόρο Παπανικολάου. Η γυναίκα προσπάθησε να την πείσει να επιβιβαστεί στο όχημα της. H ανήλικη δεν δέχθηκε και άρχισε να τρέχει προς το σπίτι της. Νωρίτερα, δύο άνδρες επιχείρησαν να αρπάξουν μωρό από την αγκαλιά της μαμάς του, που έτυχε να είναι ανιψιά του Νίκου Ταχιάου. Στην πλατεία Τσιρογιάννη, απέναντι από τον Λευκό Πύργο και μέρα – μεσημέρι, δύο αλλοδαποί με τη χρήση βίας, προσπάθησαν να αρπάξουν αρχικά μια τσάντα και σε δεύτερο χρόνο το βρέφος, ηλικίας 9 μηνών, που κρατούσε στα χέρια της η 32χρονη.

Οι δύο γυναίκες κάλεσαν σε βοήθεια και προσέτρεξαν περαστικοί και θαμώνες των κοντινών καταστημάτων, ενώ στο σημείο έφτασαν και άντρες της ΕΛ.ΑΣ. Μετά από αναζητήσεις προσήχθη 23χρονος Λίβυος, ο οποίος και συνελήφθη για το περιστατικό.

Αρπαγή ανηλίκου στο Παγκράτι

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις