Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Άλιμος – βιασμός: Πρωτοφανές περιστατικό
ΕΛΛΑΔΑ

Άλιμος – βιασμός: Πρωτοφανές περιστατικό

Άλιμος – βιασμός: Τη βίασε στην Λεωφόρο Ποσειδώνος.

Άλιμος – βιασμός: Βιασμό και κλοπή από έναν άγνωστο άντρα κατήγγειλε στην αστυνομία μια 27χρονη τουρίστρια από την Αυστραλία. Το περιστατικό συνέβη στην Λεωφόρο Ποσειδώνος στον Άλιμο, το βράδυ της Παρασκευής. Ο άγνωστος της έκλεψε το κινητό, την έριξε στο έδαφος και την κακοποίησε σεξουαλικά. Την ίδια στιγμή η φίλη της που ήταν μαζί της καλούσε σε βοήθεια. Αναλυτικά το ιστορικό έχει ως εξής: Η κοπέλα μαζί με μια 29χρονη φίλη της επέστρεφαν με τα πόδια στο ξενοδοχείο που διέμεναν μετά από διασκέδαση σε κλαμπ της περιοχής. Τότε, ένας άγνωστος τις πλησίασε και άρπαξε το κινητό της μίας.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με την καταγγελία της κοπέλας, της ζήτησε να συνευρεθούν σεξουαλικά για να της το επιστρέψει. Όταν η κοπέλα αρνήθηκε, εκείνος την έριξε στο έδαφος και την βίασε, ενώ η φίλη της σοκαρισμένη καλούσε σε βοήθεια. Αμέσως μετά ο δράστης έφυγε τρέχοντας κι εξαφανίστηκε με το κινητό της κοπέλας. Τα δύο κορίτσια πήγαν στην αστυνομία και κατήγγειλαν το γεγονός. Η 27χρονη εξετάστηκε από ιατροδικαστή.

Άλιμος – βιασμός: Έξαρση των περιστατικών

Το καλοκαίρι πάντως παρατηρείται έξαρση των περιστατικών βιασμού. Αυτό συμβαίνει ιδιαίτερα σε τουριστικές περιοχές. Μόλις την περασμένη εβδομάδα 39χρονη Αγγλίδα τουρίστρια κατήγγειλε ομαδικό της βιασμό από 4 άγνωστους άνδρες. Η ίδια ανέφερε ότι ενώ διασκέδαζε σε beach party στην παραλία της Λίνδου γνώρισε ένα άτομο. Αυτός την οδήγησε στις 04.00 τα ξημερώματα σε μια βάρκα. Μέσα σε αυτή και σε απόσταση 100 μέτρων από την ακτή την βίασε με ακόμη 3 άτομα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις