Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λουκάκου – Ίντερ: Έτοιμος να ντυθεί «nerazzurro»
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λουκάκου – Ίντερ: Έτοιμος να ντυθεί «nerazzurro»

Λουκάκου - Ίντερ: Με την επιστροφή του από την περιοδεία της Μάντσεστερ Γ. στην Ασία ο Ρομέλου Λουκάκου πήγε στο Βέλγιο για να συναντηθεί με τον ατζέντη του και να κλείσει τη μεταγραφή του στην Ιντερ

Λουκάκου – Ίντερ: Η μεταγραφή του Ρομέλου Λουκάκου στην Ίντερ έχει καταντήσει κουραστικό σίριαλ. Ο ίδιος θέλει απεγνωσμένα να φύγει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και όλα δείχνουν ότι είναι θέμα χρόνου να τα καταφέρει. Με το που γύρισε η αποστολή της αγγλικής ομάδας από την περιοδεία στην Ασία, ο Βέλγος επιθετικός αναχώρησε αμέσως για τις Βρυξέλλες. Ο λόγος; Να συναντηθεί με τον μάνατζέρ του και να τελειώνει μια ώρα… αρχύτερα τη μετακόμιση στο Μιλάνο.

Συμφωνία ανάμεσα στην Ίντερ και τη Γιουνάιτεντ δεν υπάρχει. Κάποια στιγμή το πρόβλημα δεν ήταν το κόστος της μεταγραφής, που θα φτάσει κοντά στα 80 εκατ. ευρώ αλλά ο χρόνος και οι δόσεις καταβολής. Η Ίντερ ήθελε και εξακολουθεί να ζητάει τρεις δόσεις αλλά ο αγγλικός σύλλογος δεν δέχεται. Για να γίνει η καταβολή όπως επιθυμεί η Γιουνάιτεντ, η Ιντερ προσφέρει 60 εκατ. ευρώ. Οπότε πάλι δεν γίνεται να υπάρξει συμφωνία.

Ο Λουκάκου απαιτεί εδώ και τώρα

Η μεταγραφή δεν φαίνεται πιθανό να πραγματοποιηθεί όσο οι δύο ομάδες απέχουν από την οικονομική συμφωνία. Ο Λουκάκου όμως θέλει να τελειώσει η υπόθεση το συντομότερο δυνατό. Κάποιοι είπαν για τις επόμενες 48 ώρες ώστε να αφοσιωθεί στις υποχρεώσεις της ιταλικής ομάδας. Αυτό πάντως δεν είναι πιθανό να συμβεί από τη στιγμή που η Γιουνάιτεντ ήταν, είναι και παραμένει σκληρός διαπραγματευτής. Όσοι θυμούνται την υπόθεση Ντε Χέα και την πρόθεση του πριν από μερικά χρόνια να υπογράψει στη Ρεάλ, καταλαβαίνουν τι εννοούμε. Ο Ισπανός γκολκίπερ ακόμη τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων» φοράει και στη «βασίλισσα» δεν καίγονται πλέον να τον αποκτήσουν.

Ο Αντόνιο Κόντε που σχεδιάζει τη νέα Ίντερ με τον Λουκάκου στην κορυφή της επίθεσης, δεν θέλησε να δώσει έκταση στο θέμα. Σε δηλώσεις που έκανε το μεσημέρι της Παρασκευής (26/07) τόνισε: “Δεν είναι ωραίο να μιλάμε τώρα για έναν παίκτη που ανήκει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πρέπει να δείξουμε σεβασμό στο σύλλογο και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Έχω πει ότι μου αρέσει σαν παίκτης και πώς θα ανέβαζε το επίπεδο της ομάδας μας. Από τη μια υπάρχει η επιθυμία να τον αποκτήσουμε, από την άλλη πρέπει να περιμένουμε ν δούμε τι θα γίνει τελικά”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις