Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Αποκατάσταση της Δημοκρατίας: Οι ωραίες της εκδήλωσης – Απαστράπτουσα η Δόμνα Μιχαηλίδου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποκατάσταση της Δημοκρατίας: Οι ωραίες της εκδήλωσης – Απαστράπτουσα η Δόμνα Μιχαηλίδου

Αποκατάσταση της Δημοκρατίας: Μεγαλοπρεπής ήταν η εκδήλωση για την 45η επέτειο από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, κατά την οποία ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έστειλε μήνυμα αρραγούς ενότητας.

Αποκατάσταση της Δημοκρατίας: Κλασσικά κοψίματα και χρώματα, αλλά και έντονες αποχρώσεις είχε το στιλιστικό μενού στη δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο, για την 45η Επέτειο Αποκατάστασης της Δημοκρατίας. Βουλευτίνες και καλεσμένες φόρεσαν τα καλά τους και πέρασαν το βράδυ της Τετάρτης τις πύλες του Προεδρικού Μεγάρου για την γιορτή της Δημοκρατίας. Η Νόνη Δούνια, που είχε εντυπωσιάσει με το μοβ κοστούμι στην ορκωμοσία στη Βουλή, επέλεξε να κινηθεί στα ίδια. Αυτή τη φορά επέλεξε ένα nude φόρεμα με κέντημα στο επάνω μέρος και στα μανίκια, συνδυάζοντάς τα με γόβες στην ίδια απόχρωση.

Η υπουργός Παιδείας, Νίκης Κεραμέως, πόνταρε στο κλασσικό μαύρο. Μαύρο midi φόρεμα με εσάρπα στην ίδια απόχρωση επέλεξε η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά. Το safe μαύρο επέλεξε και η υφυπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη, με το φόρεμά της να δένει με κορδέλα. Μαύρο φόρεσε και η Έλλη Στάη, η οποία επέλεξε φόρεμα με διαφάνεια στο επάνω μέρος και κεντητές λεπτομέρειες. Ο «θερμός» χαιρετισμός του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα με τη δημοσιογράφο Έλλη Στάη, τράβηξε τα βλέμματα.

Η Θεοδώρα Τζάκρη επέλεξε να φορέσει λευκό midi φόρεμα, έχοντας τον έναν ώμο ακάλυπτο και ένα μικρό σκίσιμο στο μπροστινό μέρος. Το λουκ συμπληρώθηκε με nude πέδιλα. Ένα αρχαιοελληνικού στιλ φόρεμα επέλεξε η υφυπουργός Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου. Η πορτοκαλί απόχρωση ήταν εντυπωσιακή και συνδυάστηκε με διακριτικά κοσμήματα. Γαλάζιο φόρεμα επέλεξε η Κατερίνα Μονογυιού. Η βουλευτής της ΝΔ το συνδύασε με φλοράλ κοντό σακάκι και nude clutch. Κομψότατη μέσα στο κόκκινο φόρεμά της ήταν και η Νίνα Κασιμάτη.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις