Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Τομ Μπρέιντι – παιδιά: Στο “στόχαστρο” ο άντρας της Ζιζέλ για το βίντεο με την κόρη του
ΚΟΣΜΟΣ

Τομ Μπρέιντι – παιδιά: Στο “στόχαστρο” ο άντρας της Ζιζέλ για το βίντεο με την κόρη του

Τομ Μπρέιντι - παιδιά: Στο βίντεο φαίνεται ο Τομ Μπρέιντι και η μικρή Βίβιαν να στέκονται στο χείλος του γκρεμού.

Τομ Μπρέιντι – παιδιά: Τις επιθέσεις των χρηστών του διαδικτύου δέχεται τις τελευταίες ημέρες ο Τομ Μπρέιντι. Ο διάσημος αθλητής ανέβασε στο λογαριασμό του στο Instagram ένα βίντεο που δείχνει τον ίδιο να κρατά την κόρη του από το χέρι και να βουτούν μαζί στο νερό ενός καταρράκτη, πηδώντας από έναν γκρεμό. Ο τρόπος όμως που τραβάει το παιδί μαζί του πηδώντας πρώτος και ο δισταγμός που δείχνει νωρίτερα το εξάχρονο κοριτσάκι, οδήγησε πολλούς να παρατηρήσουν πόσο επικίνδυνο, ανεύθυνο και αναίσθητο ήταν αυτό που έκανε.

Στο βίντεο φαίνεται ο Τομ Μπρέιντι και η μικρή Βίβιαν να στέκονται στο χείλος του γκρεμού, ενώ ο αθλητής του αμερικανικού ποδοσφαίρου μετρά μέχρι το τρία και στην συνέχεια πηδάει πρώτος, τραβώντας από το χερι το παιδί μαζί του.  «Αν η Βίβι μια μέρα γίνει ολυμπιονίκης, μάλλον δεν θα είναι στην συγχρονισμένη κατάδυση. Ο μπαμπάς της βάζει πάντα δέκα πάντως», έγραψε ως λεζάντα στο βίντεο ο ίδιος. «Θα μπορούσες να της σπάσεις το χέρι», «καθόλου έξυπνο αυτό», «το παιδί δεν θέλει να το κάνει», είναι μερικά μόνο από τα δεκάδες σχόλια κάτω από το βίντεο.

Ο 41χρονος αθλητής του αμερικανικού ποδοσφαίρου, quarterback της NFL και παίκτης των New England Patriots είναι παντρεμένος εδώ και 9 χρόνια με την 37χρονη Ζιζέλ και μαζί έχουν έναν γιο 9 ετών, τον Benjamin Rein, και μια κόρη 6 ετών, την Vivian Lake. Ο αθλητής έχει ακόμη ένα παιδί, από προηγούμενη σχέση. Το διάσημο μοντέλο το 2015 σε συνέντευξη της, είχε αποκαλύψει ότι ο σύζυγος της, Τομ Μπρέιντι άφησε έγκυο την πρώην του, Μπρίτζετ Μοϊναχάν, ενώ είχε αρχίσει να έχει σχέση με την ίδια. Αυτό βέβαια, δεν την πτόησε και έμεινε μέχρι και σήμερα στο πλευρό του.

https://www.instagram.com/p/B0HJKGQh5Wp/?utm_source=ig_embed

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις