Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Σταύρος Νιάρχος: Η σχέση με την πρώην του Αμπράμοβιτς, Ζούκοβα – Παντρεύονται
ΚΟΣΜΟΣ

Σταύρος Νιάρχος: Η σχέση με την πρώην του Αμπράμοβιτς, Ζούκοβα – Παντρεύονται

Σταύρος Νιάρχος: Επισήμως αρραβωνιασμένοι είναι πλέον ο Σταύρος Νιάρχος και η Ρωσίδα Ντάσα Ζούκοβα.

Σταύρος Νιάρχος: Τον έρωτα της ζωής της στο πρόσωπο του Σταύρου Νιάρχου φαίνεται πως βρήκε η πρώην σύζυγος του Ρομάν Αμπράμοβιτς, Ντάσα Ζούκοβα, καθώς το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε. Σύμφωνα με το Page Six, η Ντάσα και ο Έλληνας κληρονόμος των ναυτιλιακών επιχειρήσεων δεν έκρυψαν τον αρραβώνα της στο πάρτι γενεθλίων της αυτό το Σαββατοκύριακο. «Το ζευγάρι σχεδιάζει να παντρευτεί αργότερα μέσα στη χρονιά» δήλωσε μια πηγή, προσθέτοντας «αυτή την στιγμή μελετούν τις λεπτομέρειες». Η πηγή δήλωσε επίσης, ότι η Ντάσα Ζούκοβα παραμένει πολύ καλή φίλη με τον Ρώσο δισεκατομμυριούχο και ιδιοκτήτη της ομάδας Τσέλσι, παρά την νέα της σχέση. «Έχουν συναντηθεί εκατομμύρια φορές μετά το διαζύγιο» είπε.

Τα δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν στη Νέα Υόρκη δείχνουν ότι ο Ρομάν Αμπράμοβιτς και η Ντάσα Ζούκοβα οριστικοποίησαν το διαζύγιό τους τον Αύγουστο του περασμένου έτους. Ο διακανονισμός περιελάμβανε την μεταφορά περιουσιακών στοιχείων αξίας άνω των 92 εκατομμυρίων δολαρίων στην Ντάσα – συμπεριλαμβανομένου ενός 4όροφου αρχοντικού στο Μανχάταν. Η σχέση της Ζούκοβα και του Σταύρου Νιάρχου έγινε γνωστή τον περασμένο Ιανουάριο, όταν ο Έλληνας κροίσος πέρασε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με φίλους της στο Περού, μεταξύ των οποίων ο μουσικός Ντέιβιντ Γκέφεν, το μοντέλο Κάρλι Κλος με τον σύζυγό της, Τζος Κούσνερ, την κοσμηματοπώλη Τζένιφερ Μέγιερ και τον σεναριογράφο Έριν Φόστερ, σε ένα ταξίδι στον Αμαζόνιο.

Σταύρος Νιάρχος: Όταν το κρυφτούλι σταμάτησε

Μάλιστα τότε, ο 33χρονος Σταύρος Νιάρχος ήταν πολύ προσεκτικός ώστε να μην φωτογραφηθεί μαζί με την 38χρονη Ντάσα Ζούκοβα, φροντίζοντας να απέχει από τα ομαδικά πλάνα. Όμως, έναν μήνα αργότερα, ο Μπλάσμπεργκ δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του Σταύρου Νιάρχου και της Ζούκοβα, την ώρα που απολάμβαναν ένα δείπνο με τους χρηματοδότες και συλλέκτες έργων τέχνης Ρίτσαρντ Σακς και Άρπαντ Μπουσόν στο εστιατόριο του Τούρκου σεφ, Nusr-et.

Από το 2016 το ζευγάρι εμφανίστηκε σε ίδια γεγονότα με αυξανόμενη συχνότητα, όπως για παράδειγμα όταν η Ζούκοβα παρακολούθησε το US Open με την Ιβάνκα Τραμπ και την Κάρλι Κλος ενώ ο Σταύρος Νιάρχος καθόταν με τον μικρότερο αδερφό του Τέο, σε ξεχωριστό τμήμα. Μία εβδομάδα αργότερα, ο Σταύρος Νιάρχος και η τότε κοπέλα του Τζέσικα Χαρτ παραβρέθηκαν στον γάμο του Αλμπέρτο Μουγκράμπι και της Κόλι Τζόρνταν στο Hotel du Cap-Eden-Roc στην Αντίμπ. Η Ζούκοβα ήταν επίσης παρούσα στον γάμο και μάλιστα φωτογραφήθηκε με την αδερφή του Νιάρχου, την Ευγενία.

Από τις διακοπές τους στο Περού, στο πλάνο εμφανίζεται μόνο η Ντάσα Ζούκοβα με τους φίλους
Σταύρος Νιάρχος: Την ίδια μέρα, ανάρτησε μια φωτογραφία που εικονίζεται με τους ίδιους φίλους στο ίδιο ταξίδι

Οι δύο γυναίκες ήταν στενές φίλες για μια δεκαετία και ήταν πολύ φιλικές και οι δύο με την Χαρτ, όταν ο Σταύρος Νιάρχος ήταν ζευγάρι μαζί της. Ο νεαρός Έλληνας κροίσος εμφανίστηκε στο πάρτι της Ζούκοβα τον Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο του περασμένου έτους παραβρέθηκαν σε ένα δείπνο στο Σεντ Μόριτζ για να γιορτάσουν την νέα έκθεση του Μπομπ Κολατσέλο.

Την ίδια μέρα όμως, ο Σταύρος Νιάρχος ανάρτησε μια φωτογραφία που εικονίζεται με τους ίδιους φίλους στο ίδιο ταξίδι.
Οι φωτογραφίες από την εκδήλωση δείχνουν πως ο Νιάρχος ήταν χωρίς την σύντροφό του, ενώ ο σύζυγος της Ζούκοβα, Ρομάν Αμπράμοβιτς, δεν έδωσε το παρών. Τους επόμενους μήνες ο Σταύρος Νιάρχος και η Ντάσα Ζούκοβα εμφανίστηκαν σε πολυάριθμες εκδηλώσεις τέχνης μαζί χωρίς ωστόσο να αφήσουν πίσω τους φωτογραφικά ντοκουμέντα.

Σταύρος Νιάρχος: Η σχέση του έγινε γνωστή τον περασμένο Αύγουστο

Την σχέση τους αντιλήφθηκε το Vanity Fair Espana, που την έκανε γνωστή τον περασμένο Αύγουστο, αμέσως μετά την ανακοίνωση του χωρισμού του Αμπράμοβιτς με την Ζούκοβα. Στην δήλωση που δόθηκε στην δημοσιότητα, ανέφεραν πως θα κάνουν ότι μπορούν για να μεγαλώσουν από κοινού τα παιδιά τους και να συνεργαστούν ως συνιδρυτές του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης Garage και του πολιτιστικό κέντρου New Holland στην Αγία Πετρούπολη. Το πρώην ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τον Ααρών Αλεξάντερ, που γεννήθηκε το 2009 και την Λια Λου, που γεννήθηκε το 2013.

Σταύρος Νιάρχος – Ντάσα Ζούκοβα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις