Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κρίσεις ΕΛΑΣ 2019: Αυτός είναι ο νέος υπαρχηγός της Αστυνομίας
ΕΛΛΑΔΑ

Κρίσεις ΕΛΑΣ 2019: Αυτός είναι ο νέος υπαρχηγός της Αστυνομίας

Κρίσεις ΕΛΑΣ 2019: Οι πληροφορίες αναφέρουν πως στη θέση του υπαρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. τοποθετήθηκε ο αντιστράτηγος της Ανδρέας Δασκαλάκης.

Κρίσεις ΕΛΑΣ 2019: Οι κρίσεις στην ΕΛΑΣ συνεχίζονται και σύμφωνα με πληροφορίες από τους υπάρχοντες αντιστρατήγους έμεινε μόνο ένας και όλοι οι υπόλοιποι αποστρατεύονται.  Πρόκειται για τον αντιστράτηγο Ανδρέα Δασκαλάκη ο οποίος έγινε υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ.. Έως τώρα, ήταν ο επιτελάρχης της ΕΛΑΣ. Ο Ανδρέας Δασκαλάκης έχει καταγωγή από την Κρήτη. Εκτός της Σταυρούλας Τσιριγώτη, η οποία είχε θεαθεί σε προεκλογική ομιλία του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην Ξάνθη, αποστρατεύονται και οι Χρήστος Δραγατάκης ο οποίος ήταν Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος και Ανδρέας Αποστολόπουλος, Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος.

Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή 19 Ιουλίου έπειτα από συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ ανακοινώθηκε η αλλαγή στην ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας και τη θέση του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. ανέλαβε  ο αντιστράτηγος Μιχάλης Καραμαλάκης, πρώην υπαρχηγός που είχε αναλάβει υπηρεσιακά τη διοίκηση έπειτα από την αποπομπή του Αριστείδη Ανδρικόπουλου. Η διαδικασία συνεχίζεται με τις κρίσεις των υποστρατήγων.

Κρίσεις ΕΛΑΣ 2019: Ο Ανδρέας Δασκαλάκης
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις